Betöltés...

Green Future Argentum Therapy Fedőmatrac, 7 kenyelmi zónás, 140 x 190 cm

Ár: 30.690 Ft

Az Argentum Therapy 7 Comfort Zone matracfedőjét kifejezetten az alváshoz használt matracok és kanapék kényelmének javítására tervezték.
A Green Form HD® elasztikus habszerkezet extra kényelmet nyújt a nagyon szilárd matracok vagy kanapék számára, és csökkenti a kanapé összekapcsolása által okozott kellemetlenségeket.
Használata kiküszöböli a hátfájást és javítja az alvás minőségét, ugyanakkor meghosszabbítja a matrac vagy a kanapé élettartamát.
Antisztatikus hatás: A fedél tokja lágy kötésből készül, ezüst ion kapszulákkal, amelyek a statikus elektromosság eloszlatásával segítik a nap folyamán felhalmozódó stressz enyhítését. Ezen felül az alján csúszásgátló szilikon részecskék vannak ellátva.
Az ezüst ionok természetes antimikrobiális tulajdonságai, amelyek a mai orvoslásban jól ismertek, lelassítják a mikrobák és baktériumok fejlődését a huzat felületén, és tiszta, antiallergén felületet biztosítanak az egészséges alváshoz mikroorganizmusok nélkül.
 
A fedőréteg Green Form HD® elasztikus habból készül , nyitott sejtekkel és 7 kényelmi zónával körvonalazódik, amelyek alvás közben a test alvásformái kiküszöbölik a nyomáspontokat, segítik az izmok ellazítását és a megfelelő vérkeringést.
A huzat 30 ° C-on mosható.
 
Miért vásárolja meg a Green Future Argentum Therapy 7 komfortmatracot :
- További kényelmi réteg
- Antiallergiás kezelés
- Antimikrobiális kezelés
- Termikus kényelem
- Tartósság
- Minőség
- Alkalmas minden alvási helyzethez: hát, oldal és has
Szerkezete:
- elasztikus poliuretán hab, H = 3 cm
- 100% PES borítás
- cipzár
Magasság : 5 cm (+/- 1 cm)
Szilárdság: 5-ből 3-as

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Green Future Argentum Therapy Fedőmatrac, 7 kenyelmi zónás, 140 x 190 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: