Betöltés...

Xiaomi Yeelight LED Lightstrip 1S okos RGB LED szalag 2m (YLDD05YL)

Ár: 13.720 Ft

Modell YLDD05YL Névleges teljesítmény 7,5 W (2 m) / 26,6 W (10 m) Kapcsolat WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz) Feszültség 100-240 ~ 50/60 Hz 0,17 A (2 m) / 0,6 A (10 m) Szoftver Android 4.4, iOS 8.0 és újabb Frekvenciatartomány 2400 - 2483,5 MHz Csík hossza 2 m Kábelhosszúság 1,5 m a vezérlőtől, további 1,8 m a tápegységig LED lámpák száma 24/m Élettartam 25000 óra

Lépjen túl a szokásos világítási sémákon | Rugalmas LED szalag | Sok szín | Wi-Fi Díszíts, amit csak akarsz Az intelligens 1S szalag segít eredeti hangulatot teremteni a belső térben. Egy dedikált Yeelight alkalmazással, intelligens asszisztensekkel vagy egy kapcsolóval vezérelheti. Rugalmasságának köszönhetően a szalag bárhol felszerelhető, ahol szüksége van rá. A tévé mögött, a kép körül, az ágy alatt és még sok helyen. A ragasztószalaggal nemcsak feldobja a szobákat, hanem fel is díszítheti otthonát, és olyan klímát alakíthat ki, amilyet szeretne. Kemény és tartós A higanymentes PU gélnek köszönhetően a LED szalag minden formához igazítja alakját. Szokatlanul rugalmas felépítésű, ami nem csak a szalag LED-jeit védi, hanem az összeszerelés során is megadja magát, így sokkal könnyebb. Szinkronizálja a zenét a LED-szalaggal A YEELIGHT alkalmazással kombinálhatja a zene ritmusát a fénnyel, hogy még jobb környezetet teremtsen a szórakozáshoz. Gyakorlati lehetőségek A csíkot egy billentyűvel be- vagy kikapcsolhatja, vagy hosszabb megnyomással megváltoztathatja a színt. Különösen kényelmes megoldás éjszaka, amikor nem találja okostelefonját. Integrálja a csíkot az otthoni világítás többi részébe A Yeelight 1S csík az Apple HomeKit, a Google Home, az Amazon Alexa, a Samsung SmartThings és a Razer Chroma kompatibilitásának köszönhetően más otthoni eszközökkel is integrálható. Csodálatos élmény a játék során A Yeelight és a Razer játékberendezések jól ismert gyártójával való együttműködése sikeres integrációt eredményezett a Razer Chroma™ RGB rendszerrel. Ennek eredményeként egyedülálló, magával ragadó játékélményben lehet része, amelynek dinamikáját a fények rendkívüli látványa tovább fokozza. Teremts légkört A kéktől a narancsig, az éjszakától a nappali fényig. Használja a YEELIGHT előbeállításait, hogy gyors hozzáférést biztosítson számos színhez a különböző hangulatokhoz. Kiválasztott kompozíciókat is hozzáadhat kedvenceihez. Könnyedén megváltoztathatja otthona hangulatát a hőmérséklet és a fény színének beállításával. Használja a csíkot, hogy romantikus légkört teremtsen, ahol csak szeretné. Válasszon a 16 millió szín közül, és élvezze az egyedi hangulatot, bármit is csinál. Lefordítva: www.DeepL.com/Translator (ingyenes verzió) Kombinálja a csíkokat és hozzon létre egyedi világítást Az 1S csíkokat akár 10 m hosszúságig kombinálhatja a rendelkezésre álló hosszabbítókkal (Yeelight Lightstrip Extension 1 m). Levághatja a csíkokat is, ha úgy találja, hogy egy adott helyen rövidebb szakaszra van szüksége.
Könnyen telepíthető A LED-csík hátoldalán található ragasztószalagot a könnyű összeszerelésre tervezték. A termék készen áll a telepítésre - csak távolítsa el a szalag tetejét, és ragassza a diódákat a megfelelő helyre.


A dobozban Használati utasítás Tápegység Távirányító kábelen

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Xiaomi Yeelight LED Lightstrip 1S okos RGB LED szalag 2m (YLDD05YL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: