Betöltés...

Green Future, Lavanda Therapy fedőmatrac, Memory, 7 komfortzóna, 140x200 cm, 5 cm

Ár: 45.290 Ft

A Green Future Lavanda Therapy Memory, 7 komfortzónás fedőmatracot kifejezetten az alváshoz használt matracok és kanapék kényelmének javítására tervezték. A Green Therm Memory elasztikus habszerkezet extra kényelmet nyújt a nagyon szilárd matracok vagy kanapék számára, és csökkenti a kanapé összekapcsolása által okozott kellemetlenségeket.

Használatával kiküszöböli a hátfájást és javítja az alvás minőségét, ugyanakkor meghosszabbítja a matrac vagy a kanapé élettartamát.

Anti-stressz és szorongás elleni hatás: A levendula illóolaj kapszulák segítenek a stressz és a szorongás kiküszöbölésében, az álmatlanság, sőt a depresszió kezelésére szakemberek ajánlják.
A levendulát gyakran használják anti-stressz vagy szorongásos kezelésekben. Nem véletlen, hogy a masszázsolajok gyakran tartalmaznak levendulát. A növény olaja könnyen felszívódik a bőrön, és a központi idegrendszerre gyakorolt hatása segít a pihenésben.

A Green Therm Memory tulajdonságú fedőmatrac ellazítja az izmokat azáltal, hogy eltávolítja a nyomáspontokat alvás közben és biztosítja a megfelelő vérkeringést.

A huzat 30°C-on mosható. Az alsó részen csúszás gátló szilikon részecskékkel van ellátva.

Miért vásároljon Green Future Lavanda Therapy 7 komfortzónás fedőmatracot:

- Extra kényelmi réteg
- Anti-stressz hatás
- Kellemes hőérzet
- Fenntarthatóság
- Minőség
- Minden alváshelyzetre ajánlott: háton, oldalon és hason

Szerkezete::

- poliuretán memóriahab, M = 5 cm (+/-1 cm)
- huzat PES 100%
- cipzár

Magasság: 5 cm (+/-1 cm)

Szilárdság: 3 az 5-ből

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Green Future, Lavanda Therapy fedőmatrac, Memory, 7 komfortzóna, 140x200 cm, 5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: