Betöltés...

Green Future Aloe Vera Free Air Memory Fedőmatrac 180x200 cm

Ár: 36.890 Ft

Az Aloe Vera Free Air fedőmatracot kifejezetten az alváshoz használt matracok és kanapék kényelmének javítása céljából hozták létre. A Memory Mirror Form® habszerkezet extra kényelmi réteget nyújt a nagyon szilárd matracok vagy kanapék számára, és csökkenti a kanapé által okozott kényelmetlenséget. Használata megszüntetheti a hátfájást és javíthatja az alvás minőségét, de meghosszabbíthatja a matrac vagy a kanapé élettartamát is.
Antimikrobiális és antiallergén hatás: Az Aloe Vera- t "Wonder Plant" -nek is nevezik, ősi idők óta sikeresen alkalmazzák terápiás célokra antioxidáns és antimikrobiális tulajdonságai miatt.
A felsőrész szerkezete bőséges, 3 cm-es Memory Mirror Form® habrétegből áll, amelynek feladata a nyomáspontok (váll, csípő és láb) enyhítése az alvás alatti teljes izomlazítás érdekében.
A borító OEKO TEX tanúsított anyagból készült , hipoallergén , Aloe Vera kezeléssel. A jobb stabilitás érdekében a fedél alsó része csúszásgátló rendszerrel van ellátva , amely szilikon pöttyökből áll. A megfelelő higiénia érdekében leválasztható és 30 Celsius fokon mosható.
Termikus kényelem
A Memory Mirror Form ® hab memóriarétege a teljes felületen szellőzőnyílásokkal van ellátva a megfelelő szellőzés érdekében, és alvás közben száraz és pormentes környezet fenntartása érdekében.
Miért érdemes megvásárolni az Aloe Vera Free Air Memory tetejét:

Extra kényelmi réteg
Hipoallergén szövet
Csúszásgátló rendszer
Javított szellőzés
Tartósság
Minőség
Alkalmas minden alvási helyzethez: a háton, az oldalon és a hason

Szerkezet:
- Memory Mirror Form® poliuretán hab, Magasság = 3 cm
- mikroszálas huzat Aloe Vera kezeléssel (felső oldal); mikroszálas csúszásgátló rendszerrel (alsó oldal)
Csomagolás : Vákuum. Hengerelt
Magasság: 3 cm (+/- 1 cm)
Szilárdság: 3-as 5-ből
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Green Future Aloe Vera Free Air Memory Fedőmatrac 180x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: