Betöltés...

Allibert ALABAMA polyrattan kerti bútor garnitúra, grafit

Ár: 151.788 Ft

Termék jellemzők
Az Alabama Set két darab fotelből, egy darab kétszemélyes kanapéból és egy négyszögletű asztalból áll. A bútorokat a Curver gyártja, kiknek termékei megtalálhatóak még Keter és Allibert márkanév alatt is. Az Alabama egy kiváló minőségű európai termék, amely a legjobb minőségű fröccsöntött műanyagból készült.



A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem







A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem






Az Alabama egy rattan stílusra emlékeztető elegáns bútor szett két fotellel, egy kétszemélyes kanapéval és egy négyszögletes asztallal. Ez a bútor szett kellemessé teszi a kertben vagy a teraszon töltött nyári napokat. A termékekhez stílusos színű puha párnákat mellékelünk. A könnyű és egyúttal stabil szerkezetű bútorok tisztítása nagyon egyszerű. A szett ellenálló a sérülésekkel és az időjárás hosszan tartó viszontagságaival, illetve az UV sugárzással szemben is. Lágy színekben kapható.



A lágy színekben, stílusos párnák kíséretében kapható Alabama kerti bútor szett könnyű, egyben tartós vázszerkezettel büszkélkedik.Mindennek tetejében roppantul könnyen tisztítható minden egyes eleme, így pillanatok alatt makulátlanná varázsolható az összkép. A grafit és sötétbarna árnyalatokban elérhető szetthez szürke párnák társulnak, melyek a maximális kényelmet hivatottak borítékolni, a divatos és szemre való megjelenés mellett.A bútorok erős és tartós műanyagból készültek melyek egy kozmetikai kezelés után utánozzák a természetes rattan fonatot.

Az erős, tartós kialakítás nagyfokú megbízhatóságot jelent a gyakorlatban és azt, hogy a bútordarabok kivétel nélkül hosszú élettartamot biztosítanak, az örömteli, nyári napokat fűszerező használaton kívül, ami a fenti pozitívumoknak hála alap. A bútorok nem igényelnek különleges karbantartást. Elég, ha vízzel tisztítjuk. Gyengébb tisztítószerek használata nem okoz problémát. A párnák cipzárral rendelkeznek, így könnyen moshatók.

Alabama Set keri bútor garnitúra több színben is kapható

A csomag mérete [cm]: 124 x 80 x 59
Termék súlya:35 kg
Bútorok méretei




Fotel
Kanapé
Asztal


Magasság
77 cm
77 cm
43 cm


Szélesség
65 cm
129 cm
59 cm


Mélység
67 cm
67 cm
59 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Allibert ALABAMA polyrattan kerti bútor garnitúra, grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: