Betöltés...

fürdőszoba polc, mosógéppolc, 3 nyitott polccal

Ár: 26.900 Ft

Fürdoszoba polc, mosógéppolc, 3 nyitott polccal, helytakarékos, stabil, könnyen szerelhető, ipari formatervezés ,vintage barna fekete.
Termék leírás:
Szín: Vintage barna-fekete
Anyag: Faforgácslemez, acél
Méret: 63 x 25 x 165 cm (H x Sz x M). 
Súly: 10,2 kg. 
Max. Statikus teherbírás: 15 kg.

Bájos: A WC-k fölötti terület mindig olyan gyér. Fedje le ezzel a WC-polccal, és maximalizálja a fürdoszobában lévo tárhelyet! A meleg vintage hangvétel és a fekete keret szintén elbuvölo, hívogató hangulatot kölcsönöz WC-jének.
Rendkívül praktikus: keresztrejtvények az alsó szinten, középen higiéniai cikkek, felül növények vagy illatos gyertyák - a 3 polc rengeteg helyet kínál, és az emelt széleknek köszönhetoen megvédi fürdoszobai eszközeit a leeséstol.
Nem csak a WC-hez: Mivel az alsó polc 91 cm-re van a padlótól, ez a fürdoszoba polc nemcsak WC-re, hanem akár 60 cm széles mosógépekre is alkalmas. Így a mosóport és az öblítot könnyen elérheto helyen tárolhatja.
Könnyu összeszerelés: Ez a mosógép polc csak néhány egyedi alkatrészbol áll, amelyeket a számozásnak és az egyértelmu utasításoknak köszönhetoen (angol nyelv nem garantált) könnyen össze lehet állítani, még akkor is, ha a barkács készségek korlátozottak.
Doboz tartalma: Alinru kollekciónk eros fa anyagból és masszív acélból készült WC-polc. Dolésgátló eszközt is kap, hogy biztonságosan rögzíthesse a polcot a falhoz.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Polc
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "fürdőszoba polc, mosógéppolc, 3 nyitott polccal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: