Betöltés...

Ékszertartó szekrény tükörrel, 41x147cm, fekete

Ár: 40.723 Ft


A stílusos szekrény a legtöbb nő álma. Ez egy funkcionális és praktikus megoldás. Lehetővé teszi kedvenc kozmetikumainak vagy ékszereinek tárolását - megfelelő tükör, könnyű használat és kényelem, hogy minden szükséges elem kéznél legyen. A kárpitozott belső tér bájt és eleganciát kölcsönöz, a külső tükör pedig, mint mindenki tudja, minden hálószobában kötelező.

Nagy tükör
Szín: fekete
Puha plüss bélelt
Horgok és polcok ékszerekhez
Modern stílus
MDF bútorlapból készült
Billentyűzár
*A képen látható kellékek (ékszerek, kozmetikumok) nem részei a fésülködőasztalnak

Nagy tükör
A külső tükör minden hálószoba rendkívül hasznos eleme. Ennek köszönhetően minden nő könnyen ellenőrizheti, hogy ékszerei hogyan illeszkednek a ruhájához, ami megkönnyíti a megfelelő kiegészítők kiválasztását. Ez is egy dekoratív elem, amely vizuálisan növeli a helyet, és elegáns karaktert ad a hálószobának.
Egy szoba az ékszereidnek
Ez a szekrény lehetővé teszi nagy mennyiségű ékszer rendszerezését és tárolását, beleértve a nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket és órákat. A speciálisan kialakított akasztóknak, polcoknak és fiókoknak köszönhetően ékszerei mindig könnyen hozzáférhetők és tökéletesen rendezettek lesznek.
Stílusos belső tér
A szekrény belseje puha plüsssel van kárpitozva, amely nemcsak megvédi az ékszereket a karcolásoktól és sérülésektől, hanem egyedülálló varázst és eleganciát is ad neki. Minden részletet gondosan mérlegeltünk, hogy kiemeljük a tárolt elemek szépségét.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ékszertartó szekrény tükörrel, 41x147cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: