Betöltés...

WC szekrény tükörrel, 2 ajtó dupla tárolóhellyel ékszerek és kozmetikumok számára, 5 képkeret, 48x56x151cm, fehér

Ár: 65.524 Ft


A tükrös ékszerszekrény mindenképpen nagyszerű ajándékötlet minden nő számára. Számos nyakláncot, gyűrűt, karkötőt és órát képes befogadni. A kárpitozott belső tér bájt és eleganciát kölcsönöz, a külső tükör pedig, mint mindenki tudja, minden hálószobában kötelező. Ez nem csak praktikus megoldás ékszerek tárolására, hanem stílusos díszítőelem is, amely varázst ad minden hálószobának.

Nagy tükör
Puha plüss bélelt
Ékszerakasztók, medálok, polcok és fiókok
5 fotóhely
Modern viktoriánus stílus
MDF bútorlapból készült
Billentyűzár

Nagy tükör
A külső tükör minden hálószoba rendkívül hasznos eleme. Ennek köszönhetően minden nő könnyen ellenőrizheti, hogy ékszerei hogyan illeszkednek a ruhájához, ami megkönnyíti a megfelelő kiegészítők kiválasztását. Ez is egy dekoratív elem, amely vizuálisan növeli a helyet, és elegáns karaktert ad a hálószobának.
Egy szoba az ékszereidnek
Ez a szekrény lehetővé teszi nagy mennyiségű ékszer rendszerezését és tárolását, beleértve a nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket és órákat. A speciálisan kialakított akasztóknak, medáloknak, polcoknak és fiókoknak köszönhetően ékszerei mindig könnyen hozzáférhetők és tökéletesen rendezettek lesznek.
Stílusos belső tér
A szekrény belseje puha plüsssel van kárpitozva, amely nemcsak megvédi az ékszereket a karcolásoktól és sérülésektől, hanem egyedülálló varázst és eleganciát is ad neki. Minden részletet gondosan mérlegeltünk, hogy kiemeljük a tárolt elemek szépségét.
Emlékek tárolása
Az ékszerszekrényben öt fénykép is elfér, így fontos emlékeket és szeretett fényképeket tárolhat egy helyen. Ez a tökéletes módja annak, hogy személyesebbé tegye ékszergyűjteményét.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "WC szekrény tükörrel, 2 ajtó dupla tárolóhellyel ékszerek és kozmetikumok számára, 5 képkeret, 48x56x151cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: