Betöltés...

VASAGLE Bejárati asztal, fém keret fa munkalappal, ipari, 102x35x80cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 22.352 Ft


Előírások:
• Szín: rusztikus barna, fekete
• Anyaga: forgácslemez, acél
• Termék méret: 101,5 x 35 x 80 cm (H x Sz x Ma)
• A termék súlya: 11,16 kg
• Max. statikus terhelhetőség a polcon: 20 kg
A cikkről

Ipari formatervezés: A rusztikus barna felülettel, fekete acélkerettel és szemet gyönyörködtető fémhálós díszítéssel rendelkező, ipari hangulatú dohányzóasztal egy csipetnyi karaktert kölcsönöz a nappalinak.

Szilárd konstrukció: Kiváló minőségű forgácslap, tömör acélkeret, 4,2 cm széles lábcsövek (erősebbek, mint a szokásos asztalok 3 vagy 3,5 cm széles lábcsövei) - ez az asztal erős támogatást nyújt az elemeknek (akár 120 kg a munkalapon, 40 kg a hálós polcon).

Egyszerű összeszerelés: Az illusztrált útmutatóval és az egyes elemekkel egyértelműen megjelölve pillanatok alatt összeállíthatja ezt a középső asztalt
Ez a dohányzóasztal állítható lábakkal van felszerelve, amelyek kompenzálják a padló enyhe egyenetlenségeit, és egyensúlyban tartják ezt a bútort.

Amit kapsz: Dohányzóasztal, szerelési kiegészítők, illusztrált útmutató az egyszerű összeszereléshez, és egy módja annak, hogy otthonát a következő szintre emelje.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Bejárati asztal, fém keret fa munkalappal, ipari, 102x35x80cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: