Betöltés...

VASAGLE kerek dohányzóasztal szövetkosárral, töltőállomással 2 aljzattal és 2 USB porttal, 45x50cm, ezüstszürke

Ár: 20.719 Ft


Termék részletek:

Szín: galamb szürke-ezüstszürke
Anyaga: forgácslemez, acél, poliészter szövet
Oldalsó asztal méretei: 45 x 50 cm (átmérő x magasság).
Szövetkosár méretei: 39,5 x 18,3 cm (átmérő x magasság).
Teljes súly: 4,4 kg
Maximális teljes statikus terhelhetőség: 35 kg

Erről az elemről
A tálca alatt 2 aljzattal és 2 USB-porttal felszerelt kerek oldalsó asztal segít a lámpa, mobiltelefon, táblagép és egyéb eszközök töltésében, így nem kell más aljzatokat keresnie.
Kompakt méreteivel 45 x 50 cm (átmérő x magasság) ez az asztal jól illeszkedik a kis helyiségekbe. Oldalsó asztalként a nappaliban vagy éjjeliszekrényként a hálószobában, kevés helyet foglal el, miközben rengeteg tárolóhelyet biztosít.
A szilárd forgácslap szilárdan rögzíthető és anélkül, hogy a kereten lengne. Az egy darabból álló acél U-lábak erős támaszt nyújtanak. Az állítható lábak növelik a stabilitást és védik a padlót a karcolásoktól.
A kosár sima, kétrétegű poliészter anyagból készül, és gyönyörűen néz ki. Nincs kémiai bevonata, és biztosítja a biztonságos használatot. A vászon megjelenésnek köszönhetően ez a dohányzóasztal egyedi érzetet kölcsönöz ennek a dohányzóasztalnak.
Az egyszerű szerkezetnek, a címkézett alkatrészeknek és a világos utasításoknak köszönhetően 10-15 perc alatt összeállíthatja ezt a nappali asztalt aljzatokkal, és gyorsan élvezheti a kényelmet.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE kerek dohányzóasztal szövetkosárral, töltőállomással 2 aljzattal és 2 USB porttal, 45x50cm, ezüstszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: