Betöltés...

VASAGLE kerek dohányzóasztal szövetkosárral, töltőállomással 2 aljzattal és 2 USB-vel, 45x50cm, fekete

Ár: 20.719 Ft


Termék részletek:

Szín: Fekete-szürke ezüst
Anyaga: forgácslemez, acél, poliészter szövet
Oldalsó asztal mérete: 45 x 50 cm (Ø x Ma)
Szövetkosár mérete: 39.6 x 18.2 cm (Ø x Ma)
Teljes súly: 4,4 kg
Az asztallap maximális statikus terhelhetősége: 35 kg

Erről az elemről

Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető: Egyszerű szerkezetének és világos utasításainak köszönhetően ez az oldalsó asztal 5-10 perc alatt összeszerelhető.

Kis helyekre is alkalmas: A 45 x 50 cm-es asztal (átmérő x magasság) 39,6 x 18,2 cm-es kosárral (átmérő x magasság) kis helyen is elfér. Mint egy éjjeliszekrény a nappaliban vagy egy éjjeliszekrény a hálószobában, nem terjedelmes, de rengeteg tárolóhelyet biztosít a tárgyaknak.

Szilárd és stabil: A tömör forgácslap lap a kerethez rögzítve van, anélkül, hogy lengne. Az egy darabból álló, U-alakú acél lábak stabil tartást biztosítanak. Az állítható lábak növelik a stabilitást és nem karcolják meg a padlót.

Minőségi kosár: A kétrétegű, gyűrődésmentes poliészter szövetkosár kellemes a szemnek, és nem tartalmaz vegyszereket a biztonságos használat érdekében. Lenszerű megjelenésével egyedi hatást kölcsönöz ennek a kis asztalnak.

Modern és egyszerű: Ez az egyszerű, fehér, kerek dohányzóasztal bézs kosárral extra stílust kölcsönöz a nappalinak vagy a hálószobának. és könnyen illeszkedik a különböző bútorstílusokhoz.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE kerek dohányzóasztal szövetkosárral, töltőállomással 2 aljzattal és 2 USB-vel, 45x50cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: