Betöltés...

Kerek asztal, kis dohányzóasztal, pasztell rózsaszín

Ár: 13.473 Ft


Termék részletek:

Szín: rózsaszín, bézs
Anyag: Forgácslap fából, acélból, poliészter szövetből.
Oldalsó asztal mérete: 45 x 50 cm (átmérő x magasság).
Szövetkosár mérete: 39,6 x 18,2 cm (átmérő x magasság).
Teljes súly: 4,1 kg.
Az asztallap statikus terhelhetősége: 35 kg

A cikkről
Modern és egyszerű: ez az egyszerű kerekasztal stílust kölcsönöz a nappalinak vagy a hálószobának a pasztell rózsaszín és a felhőfehér kombinációjának köszönhetően, és illeszkedik a különböző belső stílusokhoz.

Kis helyekre alkalmas: A 45 x 50 cm-es asztal (átmérő x magasság) 39,6 x 18,2 cm-es kosárral rendelkezik (átmérő x magasság), és kis helyekre alkalmas. Oldalsó asztalként a nappaliban vagy éjjeliszekrényként a hálószobában, kevés helyet foglal el, és még mindig sok tárolóhelyet kínál.

Szilárd és stabil: A szilárd forgácslap szilárdan rögzítve van a kerethez. Az egy darabból álló acél U-lábak erős tartást biztosítanak. Az állítható lábak növelik a stabilitást és védik a padlót a karcolásoktól.

Kiváló minőségű kosár: A kosár sima, kétrétegű poliészter anyagból készül. Nincs kémiai rétege, és biztosítja a biztonságos használatot. A vászon megjelenése miatt egyedülálló érzetet kölcsönöz ennek az asztalnak.
Egyszerű és gyors összeszerelés: Egyszerű felépítésének és világos utasításainak köszönhetően a kis dohányzóasztal 5-10 perc alatt telepíthető.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerek asztal, kis dohányzóasztal, pasztell rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: