Betöltés...

VASAGLE Kerek dohányzóasztal márvány munkalappal, további üvegpolc, 80x45cm, fekete-fehér

Ár: 28.170 Ft


Előírások:

Szín: fehér márvány, fekete
Anyag: Forgácslemez, edzett üveg, acél
Termék mérete: 80 x 44,5 cm (átmérő x magasság)
A termék súlya: 12,4 kg
Max. statikus terhelhetőség: 20 kg

A cikkről
Modern minimalista stílus: fehér márvány asztallap, alatta fényes edzett üvegpolc és elegáns fekete acél lábak - minden tökéletesen illeszkedik kifinomult életéhez.
Egy megbízható családtag: Nem élvezi az olyan ételeket, amelyek nem erősek? Érzünk téged! A vastag munkalap, az alatta lévő edzett üveg polc, az acél lábak és a lábak meghosszabbított teteje mind maximális stabilitásra van tervezve!
Könnyen összeszerelhető! Akár jól szereli össze a bútorokat, akár nem, a könnyen követhető utasításoknak és a címkével ellátott egyedi daraboknak köszönhetően ennek a dohányzóasztalnak a tárolóhellyel való összeszerelése egyszerű.
Több tárhely? Igen! Élvezze a pihentető kávészünetet barátaival vagy családjával, és helyezze magazinjait, tárolódobozait vagy virágait a dohányzóasztal alatti tárolópolcra. Örömmel szolgálja szabadidejét!
Amit kapsz: Egy bájos megjelenésű dohányzóasztal, egy alsó üvegpolc az extra tároláshoz, és egy nagyszerű ötlet a nappali rendszerezéséhez és díszítéséhez.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Kerek dohányzóasztal márvány munkalappal, további üvegpolc, 80x45cm, fekete-fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: