Betöltés...

Bailong® P717 Katonai Taktikai LED Lámpa - CREE XHP160 ZOOM Funkció - Erőbank Modellel - Légi Jármű Minőségű Alumínium - IPX5 Vízállóság - Exkluzív

Ár: 9.800 Ft

Bailong® P717 Katonai Taktikai LED Lámpa - CREE XHP160 ZOOM Funkció - Erőbank Modellel - Légi Jármű Minőségű Alumínium - IPX5 Vízállóság - Exkluzív
A Bailong® márka nevének kizárólagos jogát birtokoljuk. Szabadalmaztatva a R.280898 szám alatt.
? A Bailong® P717: Az igazi katonai minőségű zseblámpa!
A Bailong® márka P717 modellű zseblámpája tökéletes taktikai és mindennapi használatra. Akár egyenruhás szolgálatok, a hadsereg, vadászok, természetjárók, vagy otthoni használatra, ez a lámpa mindig ott van, ahol szükség van rá.
? Erős és Tartós Design
A lámpa teste a legkeményebb ötvözetből, légi jármű minőségű alumíniumból készül, ami a piacon elérhető legjobb anyag. Kemény anodizálással növelik ellenállóképességét, miközben a súly alacsony marad. A lámpa felülete csúszásmentes, így biztosan áll a kezedben!

?️ Vízálló és Időjárásálló: Kiváló minőségű tömítési rendszerrel és alkatrészek pontos illeszkedésével a lámpa ellenáll a nehezebb esőzésnek, a nedvességnek és a sárnak.
? Innovatív Technológia
A lámpa a CREE XHP160 félvezető diódával van felszerelve, ami a legkifinomultabb és legerősebb dióda a piacon. Elvakít bárkit, és az élettartama akár 100 000 óra is lehet.

? ZOOM Funkció: Az egyedülálló fókuszlencse lehetővé teszi a fény fókuszálását, így a lámpa akár 1000 méteres hatótávolságot is elérhet, vagy széles körben világíthatja be a munkaterületet. A lámpa tökéletes választás bármilyen terepen.
? Hosszú Üzemidő és Sokoldalúság
A minőségi 26650-es lítium-ion akkumulátorral a lámpa hosszan képes működni. Az elegáns és merev dobozban csomagolva ajándéknak is kiváló.
✨ Az Ön igényeinek megfelelő fényerő
A lámpa 5 fényerő üzemmóddal rendelkezik:

✅ 100% teljesítmény
✅ 50% teljesítmény
✅ 25% teljesítmény
✅ Vakító (Strobe)
✅ Vészhelyzet (SOS)
? Műszaki Specifikációk:
Gyártó: Bailong®
Ház: légi jármű minőségű alumínium
LED típus: CREE XHP160
Hatótávolság: 1000m
Vízállóság: IPX5
Töltés: USB-C kábel
Energiaellátás: 26650, 18650 vagy 3x AAA elem
Power bank funkció
? A csomag tartalma:
☑️ Gyári új klasszikus P717 modell zseblámpa
☑️ Újratölthető 26650 akkumulátor
☑️ 3x AAA elem adapter
☑️ Csuklópánt
☑️ USB-C kábel
☑️ 1x 18650 akkumulátor adapter
☑️ Eredeti csomagolás
? Vásárolja meg a Bailong® P717 zseblámpát még ma, és tapasztalja meg a valódi minőséget és megbízhatóságot!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Bailong® P717 Katonai Taktikai LED Lámpa - CREE XHP160 ZOOM Funkció - Erőbank Modellel - Légi Jármű Minőségű Alumínium - IPX5 Vízállóság - Exkluzív" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: