Betöltés...

Többcélú mágneses LED világítás mozgásérzékelővel

Ár: 4.990 Ft

Többcélú mágneses LED világítás mozgásérzékelővel, beépített akkumulátorral
Sokoldalú, többfunkciós LED világítás, mely nem csak a lakásban, de autóban, vagy műhelyben is hasznos lehet. A lámpatest 40 cm hosszúságú, fém borítású, mágneses, így fém felületekre bárhol felhelyezhető. A csomagban található hozzá egy öntapadós tartósín, melyet például a gardrób szekrénybe ragasztva a lámpa oda is felhelyezhetővé válik. A mágneses rögzítés egyik előnye, hogy fúrás és szerelés nélkül kivitelezhető, és amennyiben az akkumulátort tölteni szükséges, nem kell bajlódni a le- és felszereléssel, egy mozdulattal leemelhető a helyéről. A beépített akkumulátor a csomagban található USB kábel segítségével USB portról tölthető.
A lámpa hidegfehér fényű, melyet 60 db SMD LED fényforrás szolgáltat egy opálos búra mögött, 3 Watt összteljesítménnyel. A mozgásérzékelő széles tartományban használható, érzékelési szöge nagyjából 100°, míg érzékelési távolsága akár 3 méter is lehet.
Többfunkciós készülék, a világítási módok között a lámpa oldalán található kapcsolóval lehet váltani:
0. állás - a készülék kikapcsolt állapota1. állás - érzékelés, majd elsötétedésEzt az üzemmódot akkor ajánljuk, ha a lámpát például szekrény, vagy fiók megvilágításához szeretné használni. Nyitásra felkapcsol maximális fényerővel, majd a mozgás megszűnése után késleltetve elsötétül. A mozgásérzékelő csak sötét környezetben működik!2. állás - folyamatos világításHasználatát akkor javasoljuk, ha folyamatos fényre van szüksége, de nem mindig jár mozgással a tevékenység.3. állás - Az első üzemmódhoz hasonló működés, gyengébb fényerő mellett

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Többcélú mágneses LED világítás mozgásérzékelővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: