Betöltés...

összecsukható kerti szék 59x66x45/90cm szürke párnával

Ár: 17.990 Ft

összecsukható kerti szék 59x66x45/90cm szürke párnával

Imád pihenni a természet ölében, és megfelelő fotelt keresel, ahol leülhetsz és élvezheted a napsugarakat? Vagy esetleg egy kényelmes fotelt keresel kertedbe, sátortelkébe vagy kempingbe? Az univerzális ÖSSZEHAJTÓ KERTI SZÉK 59X66X45/90CM SZÜRKE PÁRNÁVAL optimális kényelmet biztosít!

puha habbal töltött huzattal
< li>a kényelmes ülés akár több órán át is kényelmes használatot biztosít
a fém lábakon lévő műanyag borítások megakadályozzák az esetleges karcolásokat
a kartámaszok stabil tartást biztosítanak a testet és megtartja a gerincnek kedvező helyzetét< br>az összecsukható szerkezet megkönnyíti a szállítást és a tárolást

ÖSSZEHAJTHATÓ KERTI SZÉK 59X66X45/90CM SZÜRKE PÁRNÁVALa sikeres nyaralótelke alapja, a kertben a teraszon vagy az erkélyen vagy a kempingben. Gyártója mindent megtett annak érdekében, hogy kényelmet és kikapcsolódást biztosítson Önnek a friss levegőn.
MAGAS SZINTŰ RELAXÁLÁS
Köszönhetően a szerkezet könnyen kezelhető működése, a szék készen áll, amikor csak szüksége van rá, csak bontsa ki, és pihenhet, pihenhet saját kertjében, a teraszon vagy az erkélyen.
< p>KÉNYELMES KARFÁK
A szék karfái további támogatást és kényelmet nyújtanak a szabadban való pihenés során. A karok kényelmes pihentetésének képessége még akkor is kényelmet biztosít, ha hosszú ideig ül.
TERHELÉS 120 KG
A fotelváz tömör és tartós acélcsövekből készült, és akár 120 kg-os terhelést is elbír. kg!
p>
MODERN STÍLUSBAN
Elegáns dizájn és modern színek a kerti fotelből, hogy különféle stílusú kerti elrendezésekbe illeszkedjen.
ÖSSZEKÜLTHETŐ KERTI SZÉK 59X66X45/90CM SZÜRKE PÁRNÁVAL a tökéletes megoldás a szabadban való pihenéshez.< br>Paraméterek:Karton csomagolás: 60 x 7 x 85 cm (Sz x M x Ma)
Márka: Saska Garden

Fontos : a bemutatott színek csak illusztrációs célt szolgálnak, az eltérő monitorbeállítások és a fotófeldolgozási folyamat miatt eltérhetnek a valóditól.
A Saska Garden egy márkájú kerti, turisztikai és kültéri háztartási eszközök. Ennek a márkának minden terméke megfelel a magas minőségi és biztonsági előírásoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "összecsukható kerti szék 59x66x45/90cm szürke párnával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: