Betöltés...

Kerti doboz Doboz Matuba 310L MBM310 MBM310 antracit

Ár: 28.390 Ft

Kerti doboz Doboz Matuba 310L MBM310 MBM310 antracit

A pihenőterület gondos elrendezése és megfelelő berendezése garantálja a rend fenntartását a nagy nyitott kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Az otthoni tárgyak esztétikus tárolására szolgáló további terek tervezésénél érdemes tároló funkcióval rendelkező bútorokkal felszerelni.
A Prosperplast kerti doboz nagy kapacitása segít a rendetlenség kezelésében. Praktikus, kerekeken könnyen mozgatható tárolóhely. Könnyű konstrukciója megfelelő szellőzést és védelmet biztosít a hirtelen eső ellen a különféle bent tárolt tárgyaknak - kerti bútorpárnák, takarók, kerti kütyük, kisebb bútorok vagy játékok gyerekeknek A beépített lakattartó segítségével könnyedén rögzítheti értékes tárgyait. Az oldalsó panelek mozaik textúrával és egy természetes bambusz vagy rattan fonat ihlette bonyolult textúrával készülnek.
Esztétikus kivitel, könnyen karbantartható és ápolható karbantartás nélkül, ellenáll az időjárási viszonyoknak. A doboz elemeinek egyszerű összeszerelése retesszel, kiegészítő szerszámok használata nélkül nem vesz sok időt.
Műszaki adatok: Gyártó: Prosperplast A gyártó jele: MBM310-S433 Szín: antracit Anyaga: műanyag Hosszúság: 119 cm li> Szélesség: 48 cm Magasság: 60 cm Űrtartalom: 310 l Súly: 6610 g

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti doboz Doboz Matuba 310L MBM310 MBM310 antracit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: