Betöltés...

vidaXL 6 darab összecsukható tömör akácfa és textilén kerti szék

Ár: 172.720 Ft

Ezek a stílusos és időtlen tervezésű klasszikus kerti székek kényelmes ülőhelyet biztosítanak kertjében vagy teraszán. Prémium minőségű tömör fa: Ezek az összecsukható székek akácfából készültek. A tömör akácfa egy gyönyörű, természetes anyag. Az akácfa egy trópusi keményfa, amely sűrű erezetű, stabil és tartós.Vízálló alapanyag: A vízálló és légáteresztő textilén szövetnek köszönhetően ezek a pihenőszékek ellenállnak a párás levegőnek és az esőnek. Emellett szükség szerint nedves ruhával könnyen tisztíthatóak.Állítható háttámla: Élvezze a maximális kényelmet az állítható háttámla legoptimálisabb pozíciójának és szögének beállításával.Összecsukható kialakítás: A kültéri étkezőszékek a helytakarékosság érdekében használaton kívül összecsukhatók. Megjegyzés:Kerti bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy védje vízálló takaróval.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.

Árnyékoló színe: feketeAnyaga: tömör akácfa olajos felületkezeléssel, textilén szövetMérete: 57,5 x 72 x 109 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület magassága a talajtól: 43 cm5 pozícióba dönthetőA csomag tartalma:6 db kerti szék

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "vidaXL 6 darab összecsukható tömör akácfa és textilén kerti szék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: