Betöltés...

Bézs brazil függőszék

Ár: 10.390 Ft


KÉNYELEM- ez a rendkívül kényelmes és funkcionális függőágy - brazil szék lehetővé teszi, hogy kényelmes körülmények között lazítson. Ideális kertbe, teraszra vagy erkélyre! Használhatja egy vacsora utáni szieszta, egy rövid szunyókálás vagy egy könyv vagy magazin melletti pihenés során.



TARTÓS ANYAG - pamut gondoskodik a megfelelő szellőzésről , ami még meleg napokon is növeli a függőszék használatának kényelmét . A poliészter keveréke felelős az ülés tartósságáért. A szilárd szerelőgyűrű tartós kötelekhez van csatlakoztatva , amelyek egyenletesen oszlanak el a függőágy oldalain egy fa kereten keresztül. Ez a kialakítás megkönnyíti a felakasztását , a függőágy pedig jól kiegyensúlyozott és stabil .



2 PÁRNÁVAL - hogy maximális kényelmet biztosítson pihenés közben , a készlet két kényelmes párnát tartalmaz, amelyek puha tartást nyújtanak pihenés közben.



FA KERET- hála, hogy a függőágy fa keresztrúddal rendelkezik, kényelmes testtartást tesz lehetővé pihenés közben. Ott szabadon lehet olvasni és megfigyelni a környéket . Állandóan a kertbe vagy a teraszra szerelve remekül működik.
TULAJDONSÁGOK:



gyártó: Iso Trade
márka: GARDLOV
bézs színű
szék anyaga: domináns anyag: pamut, egyéb: poliészter
fejpánt: fa
párnák: domináns külső anyag: pamut, maradék: poliészter
párna töltelék: poliészter szál
maximális teherbírás: 120 kg
párna méretei: 40 x 40 cm
ülés mérete: 125 x 97 cm
méretei: 130 x 97 cm
súlya: 1,9 kg
csomag súlya: 2.180 kg
A CSOMAG TARTALMA:



Függőszék
2x párna




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.08
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Bézs brazil függőszék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: