Betöltés...

Napelemes kerti lámpa 4 db

Ár: 4.390 Ft


ENERGIATAKARÉKOSSÁG  – itt az ideje, hogy csatlakozzon az energiaforradalomhoz, és használja a nap erejét otthona és kertje energiaellátására! Napelemes lámpáink olyan innovatív megoldást jelentenek, amely lehetővé teszi a megújuló forrásból származó tiszta villamos energia előállítását . Az ilyen lámpák villamos energiát és költségeket takaríthatnak meg, csökkenthetik a szénlábnyomot és védik a környezetet, energiafüggetlenséget és nagyobb energiastabilitást, valamint befektetést jelenthetnek a jövőben. 



SOKOLDALÚ ALKALMAZÁS  - A napelemes kerti lámpák nagyon jól működnek az ösvények, sikátorok és otthoni autóbeállók mentén, valamint teraszokon, valamint a kertben, a telken és a tavak közvetlen közelében . 



ELLENÁLLÓ  - a kerti lámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak,  beleértve: csapadékhoz.



KÖNNYŰ ÉS GYORS TELEPÍTÉS  - a dekoratív kerti lámpák rendkívül gyorsan és egyszerűen felszerelhetők.  Csak helyezze ki bárhová a kertben, és már használható is.
LEÍRÁS



Anyaga: ABS műanyag
világos szín: meleg fehér
hatás: természetes láng
fényforrás: LED
LED mennyiség: 12
beépített akkumulátor: 3,7V
töltési idő: 6-8 óra
munkaidő: 8-10 óra
méretei: 7 x 51 cm
a nyárs hossza: 10,5 cm
súlya: 0,471 kg
súlya csomagban: 0,589 kg
TARTALOM



napelemes lámpa x 4
szár x 4
leszúró x 4




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.08.07
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Napelemes kerti lámpa 4 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: