Betöltés...

Luxus pamut szőnyeg 160 x 230 cm piros mix

Ár: 24.790 Ft

Tapasztalja meg a végső kényelmet és luxust 100% pamutszőnyegünkkel. Ez a gyönyörű darab bármelyik szobát hangulatos menedékké varázsolja, ahol egy hosszú nap után pihenhet és kikapcsolódhat.
Kényeztesse magát páratlan kényelemmel
A 10 mm-es bolyhos és 3 mm-es szivacsmagassággal szőnyegünk plüss és párnázott érzést biztosít a lába alatt. Merüljön el puhaságában, és tapasztalja meg a kényelem olyan szintjét, mint még soha.
Tartósság és hosszú élettartam
A legmagasabb minőségű anyagokból készült szőnyegünket úgy terveztük, hogy kiállja az idő próbáját. Az 1200 gr/m2 súlya biztosítja a tartósságát, így tökéletes otthonának nagy forgalmú helyiségeibe.
A biztonság az első
Az Ön biztonsága a mi legfőbb prioritásunk. Szőnyegünk csúszásmentes pvc alappal rendelkezik, amely stabilitást biztosít és megelőzi a baleseteket. A pöttyös talp tovább fokozza a tapadást, biztosítva, hogy biztonságosan a helyén maradjon.
Egyszerűen tisztítható és karbantartható
Megértjük a kényelem fontosságát az Ön elfoglalt életében. Ezért szőnyegünk gépben mosható, lehetővé téve a problémamentes tisztítást. Kövesse az egyszerű ápolási utasításokat, és élvezze a mindig friss és tiszta szőnyeget.
Egy csobbanás élénk színekben
Adjon egy kis színpompát terének a szőnyegünkkel. A krém, a piros, a narancssárga, a kék és a zöld kombinációja vizuálisan lenyűgöző és élénk megjelenést eredményez, amely azonnal feldobja bármely helyiség hangulatát.
Technikai részletek:

Méret: 160 x 230 cm
Anyag: 100% pamut
Teljes vastagság: 7 mm
Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik a higiénikus környezetért.
Kíméletes gépi mosásra alkalmas 30-40 fokon.
Nem szabad szárazon tisztítani vagy erős vegyszereket használni
Kerülje a közvetlen napsugárzást a hosszan tartó színélénkség érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Luxus pamut szőnyeg 160 x 230 cm piros mix" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: