Betöltés...

Saska garden hoker bárszék szürke 2db

Ár: 40.400 Ft

A Hoker típusú székek egyre gyorsabban hódítják meg nemcsak a lengyel bárokat és kávézókat, hanem az otthonokat és konyhákat is. Az általunk kínált Hoker nagyszerűen néz ki és kényelmes ülést biztosít különböző stílusú belső terekben... A minimalista, a skandináv és a glamour stílusig.

A szék nagyon tartós anyagokból készült. A stabil, krómozott láb alapja (krómozott) biztonságot nyújt ülés közben. Egy speciális mechanizmus segítségével könnyedén beállíthatod a magasságot 92-112 cm között. A széles, tökéletesen formázott ülés teljesen forgatható. Ez lehetővé teszi, hogy tárgyakért nyúlj anélkül, hogy fel kellene állnod. Ezenkívül az ülés kiváló támaszt nyújt a gerincnek. A krómozott váz ergonomikus lábtartóval rendelkezik, amely növeli az ülés kényelmét és segít az egyensúly megtartásában.
A fém és a szürke kárpit kombinációja a klasszikus és a modern stílus felé tett gesztus. A rendkívül érdekes dizájn miatt a Hoker minden különleges belső térben kiválóan mutat.


Paraméterek:


Méretek

hosszúság 37 cm / szélesség 44 cm / maximális magasság 112 cm
ülés mérete: mélység 37 cm / szélesség 44,5 cm / magasság 32 cm

Magasság állítási tartomány: 92-112 cm
Magasság a földtől az ülésig: 60-82 cm
Alap átmérője: 38,5 cm
Maximális terhelhetőség: 130 kg
Gumipárnák a lábakon, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól!
Anyag: acél, PU
1 db súlya: 6,5 kg
A készlet tartalma: 2 szék
Márka: SASKA GARDEN


Saska Garden egy magas minőségű kerti és túrafelszerelés gyártója és importőre. A márka minden terméke magas minőségi és biztonsági előírásoknak felel meg.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Saska garden hoker bárszék szürke 2db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: