Betöltés...

4 elemes kerti napernyőtalp, 4 x 15 liter űrtartalom, 104 x 104 x 8 cm

Ár: 22.990 Ft

4 elemes kerti napernyőtalp, 4 x 15 liter űrtartalom, 104 x 104 x 8 cm





STABILITÁST AD – A kerti esernyőtalp elengedhetetlen eleme kerti felszerelésének. Alapvető funkciója az esernyő stabil megtámasztása, amely védelmet nyújt a nap vagy az eső ellen a szabadban való pihenés közben. Az alap kiválóan alkalmas kertekbe, teraszokra, strandokra és piknikekre, biztosítva a stabilitást különféle típusú felületeken.


TERHELHETŐ - a vízzel, homokkal vagy cementtel való feltöltés lehetőségének köszönhetően az esernyő talpa könnyen összeszerelhető és mozgatható, így pótolhatatlan a nyári szabadban való találkozások során, még erősebb szélben is.


ERNYŐ ALAP HASZNÁLATA – alkalmas kertekben, úszómedencéknél, erkélyeken, teraszokon és bárhol, ahol a nyári napokon az árnyékot szeretnénk élvezni. Kiválóan használható piknikeken, strandokon vagy szabadtéri rendezvényeken is, biztosítva az esernyő stabilitását még egyenetlen felületeken is.


KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS MOBILITÁS – Az esernyő talpa kulcsfontosságú elem, amely biztosítja a kerti esernyő stabilitását és biztonságát . A megfelelő alap kiválasztása a telepítés egyszerűségétől is függ. Az alap könnyen összeszerelhető és használható. Ezenkívül hordozó fogantyúkkal rendelkezik, ami szintén pozitívan befolyásolja a minőséget.


MŰSZAKI ADATOK – gyártó: Iso Trade; márka: GARDLOV; fekete szín; anyag: HDPE, vas, gumi; űrtartalom: 60 l (4 x 15 l); töltés: homok, víz, cement; egy elem méretei: 50 x 50 x 8 cm; teljes méretek: 104 x 104 x 8 cm; súly: 8,5 kg; súlya csomagban: 9,35 kg.







ALAP SPECIFIKÁCIÓK:

gyártó: Iso Trade
márka: GARDLOV
fekete szín
anyaga: HDPE, vas, gumi
űrtartalom: 60 l (4 x 15 l)
töltés: homok, víz, cement
egy elem méretei: 50 x 50 x 8 cm
teljes méretek: 104 x 104 x 8 cm
súlya: 8,5 kg
súlya csomagban: 9,35 kg

BELEÉRTVE:

4 alapelem
4 csatlakozó
4 dugó

A megfelelően kiválasztott talp biztosítja, hogy az esernyő biztonságosan és stabilan rögzítve legyen, lehetővé téve, hogy árnyékot és kényelmet élvezhessen kertjében, teraszán vagy erkélyén. A szilárd kerti esernyőtartó véd a túlzott napfénytől vagy esőtől. Ahhoz, hogy stabil legyen, és gond nélkül el tudja látni a funkcióját, vízzel vagy homokkal kell stabilizálni, ami a helyén tartja és megakadályozza, hogy a szél felfújja.




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "4 elemes kerti napernyőtalp, 4 x 15 liter űrtartalom, 104 x 104 x 8 cm" című hirdetést látja. (fent)