Betöltés...

120cm 54W Mennyezeti LED fénycső 11400LM 6500K világítás

Ár: 2.990 Ft

120cm 54W Mennyezeti LED fénycső 11400LM 6500K világítás  Rendkívül energiatakarékos A LED chip új technológiája rendkívül nagy fényerőt biztosít. A tejfehér átlátszó lámpaernyő egyenletes megvilágítást biztosít a helyiség minden részére. A LED-es fénycsövek 80%-kal energiahatékonyabbak, mint a fénycsövek, és akár villanyszámlájának több mint felét takaríthatja meg.
Könnyű telepítés mennyezeti LED fénycsövünket nem kell más lámpákhoz rögzíteni, hanem akár közvetlenül a falra is szerelhető. Az acélkártya kivehető, és könnyen illeszthető a különböző beépítési körülményekhez.
Széles körben használható Ezt a mennyezeti LED fénycsövünket széles körben használják beltéri világításhoz: nappali, hálószoba, fürdőszoba, erkély, konyha, kert, privát kert, üzleti épület, iroda, szálloda, bevásárlóközpont, folyosó, lépcsők stb.
Mennyezeti LED fénycső világításunk nagy fényerejű LED chippeket használ. Jó teljesítő hűtőbordával van ellátva a LED meghibásodásának megelőzésére. Gumi tömítés és szilikon ragasztó lett alkalmazva, hogy LED fénycsövünket magas színvonallal vízállóvá tegyük. Kiváló minőségű led fénycsövünk tökéletes megoldást nyújt arra, hogy energiatakarékosan és hatékonyan jusson elég fény a kívánt helységbe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "120cm 54W Mennyezeti LED fénycső 11400LM 6500K világítás" című hirdetést látja. (fent)