Betöltés...

Berge Nico fehér állólámpa flexibilis szár egyszerű forma megfizethető ár 1xE27 STL042-W

Ár: 14.900 Ft

Fedezze fel ezt az elegáns állólámpát, amely tökéletes kiegészítője lehet az esti olvasásnak. A fehér szín modern hangulatot visz a térbe, miközben az állítható búrának köszönhetően a fény pontosan oda irányítható, ahová szükséges. Ez az állólámpa kiválóan illeszkedik a hálószoba vagy nappali bármely sarkába, hozzáadva a helyiséghez egy kevés eleganciát és kényelmes olvasási lehetőséget. A lámpa tökéletes választás lehet irodákba is, ahol a letisztult design és a funkcionalitás egyaránt fontos. Modern megjelenés, kiváló minőségű anyagok, tartósság, esztétikus megjelenés hosszú távon.


Gyártó: Berge Termékcsalád: Nico Cikkszám: STL042-W Átmérő: 14,2 cm Magasság: 144 cm Szín: Fehér Anyaga: Porfestett fém Feszültség: ~ 230V / 50Hz Foglalatok száma: 1 Foglalat típusa: E27 Fényforrást tartalmaz: Nem Védelem: IP20 Garancia: 2 év Tanusítványok: CE, RoHS További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Berge Nico fehér állólámpa flexibilis szár egyszerű forma megfizethető ár 1xE27 STL042-W" című hirdetést látja. (fent)