Betöltés...

Milagro JOKER állólámpa fekete króm (MLP7750) 1xGU10

Ár: 33.260 Ft

JOKER kollekció - minimalizmus luxus kivitelben
A lengyel MILAGRO márka által létrehozott JOKER lámpacsaládot az egyszerű, geometriai forma és a minőségi anyaghasználat jellemzi. A fekete-fehér alapszínű, henger alakú búra arany, króm vagy fa díszítőelemekkel való kombinálása elegáns megjelenést kölcsönöz a kollekciónak.
A sorozat 6 színváltozatban kapható. Megtalálható benne függő- és mennyezeti, illetve fali és állólámpa is! A rendelkezésre álló változatok hatalmas száma miatt a JOKER lámpák használatával könnyen megtervezhető akár az egész ház világítási rendszere. Tökéletes választás a minimalizmus jegyében kialakított modern, vagy ipari stílusú belső terekhez, de kiválóan alkalmazható a klasszikus stílusban megálmodott enteriőrben is! A lámpa működéséhez 2db GU10 izzó szükséges, ezt IDE kattintva találja meg!

Gyártó: Milagro Termékcsalád: Joker Cikkszám: MLP7750 Szélesség: 41 cm Magasság: 154 cm Szín: Fekete króm Anyaga: Porfestett fém Feszültség: ~ 230V / 50Hz Foglalatok száma: 2 Foglalat típusa: GU10 Fényforrást tartalmaz: Nem Védelem: IP20 Garancia: 2 év Tanusítványok: CE, RoHS További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Milagro JOKER állólámpa fekete króm (MLP7750) 1xGU10" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: