Betöltés...

Milagro Tori fekete asztali 5W LED lámpa 260lm (ML6108)

Ár: 13.890 Ft

TORI kollekció - a modern asztali világítás A lengyel MILAGRO márka által létrehozott TORI asztali lámpacsalád a modern és funkcionális belsőépítészeti elemek rajongói számára készült.
Első pillantásra lenyűgöznek karcsú, egyszerű formájukkal, amely a modern irodai berendezésekre jellemzők. A TORI lámpákat asztali világításra tervezték, ezért a legalkalmasabbak munkára, tanulásra vagy kreatív tevékenységre szánt helyekre. Nagy előnye, hogy beépített akkumulátorral rendelkeznek, és USB porton keresztül tölthetők, így könnyedén áthelyezheti őket egy másik helyre, sőt utazásra is magával viheti, és bárhol használhatja őket - szállodában, kávézóban, de akár teraszon vagy erkélyen is. A lámpatestbe épített elektronikus kijelző mutatja az időt, a dátumot és a hőmérsékletet. A lámpa energiatakarékos LED modullal rendelkezik, melynek teljesítménye 5W. A modul színhőmérséklete 3000 K - 6000 K között állítható. A kollekció két összecsukható LED-es asztali lámpát tartalmaz, fekete színben, illetve fehér színben fekete részletekkel. Tökéletes választás a minimalizmus jegyében kialakított modern belső terekhez!
A TORI lámpacsalád további elemeihez kattintson IDE!

Gyártó: Milagro Termékcsalád: Tori Cikkszám: ML6108 Szélesség: 8 cm Mélység: 9,5 cm Magasság: 30 cm Szín: Fekete Anyaga: Műanyag Feszültség: ~ 230V / 50Hz Teljesítmény: 5W LED Fényáram: 260lm Színhőmérséklet: 3000K-6000K között állítható Védelem: IP20 Garancia: 2 év További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Milagro Tori fekete asztali 5W LED lámpa 260lm (ML6108)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: