Betöltés...

Milagro Gala fehér asztali 6W LED lámpa 420lm (ML141)

Ár: 15.890 Ft

GALA kollekció - az egyszerű elegancia A lengyel MILAGRO márka által létrehozott GALA asztali lámpacsaládot a modern stílus jellemzi. A fényforrást áramvonalas fémkeretbe foglalták. Karja az Ön igényei szerint állítható. A lámpatestbe épített elektronikus kijelző mutatja az időt és hőmérsékletet. A lámpa energiatakarékos LED modullal rendelkezik, melynek teljesítménye 6 W. Ez hagyományos fényforrás esetén 31 W teljesítménynek felel meg.

A modul színhőmérséklete 3000 K, mely meleg, fehér színt biztosít. Érintős kapcsolóval rendelkezik, mellyel három fokozatú skálán lehet beállítani a világítás intenzitását. A kollekció tökéletes választás a minimalizmus jegyében kialakított modern belső terekhez, de kiválóan alkalmazható a klasszikus stílusban megálmodott enteriőrben is!

Használhatja az irodában, az otthoni dolgozószobában, de éjjeli lámpaként is tökéletes választás. A kollekció fehér, fekete és barna színekben érhető el. A GALA lámpacsalád további elemeihez kattintson IDE!

Ajándék LED izzóval! Gyártó: Milagro Termékcsalád: Gala Cikkszám: ML141 Szélesség: 9 cm Mélység: 6 cm Magasság: 50 cm Szín: Fehér Anyaga: Műanyag Feszültség: ~ 230V / 50Hz Teljesítmény: 6W LED Fényáram: 420lm Színhőmérséklet: 3000K meleg fehér Védelem: IP20 Garancia: 2 év További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Milagro Gala fehér asztali 6W LED lámpa 420lm (ML141)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések