Betöltés...

Fém fali lámpa orgona 50 x 22 x 11 cm arany

Ár: 19.690 Ft

Világítsa meg terét eleganciával és stílussal kitűnő fali lámpánkkal. A fémtesttel és lenyűgöző fémsapkával készült lámpa igazi mestermű, amely bármely helyiséget kifinomultan feldob.
Felemeli dekorációját
Alakítsa át életterét a szépség és a nyugalom paradicsomává falilámpánkkal. Elegáns és modern kialakítása könnyedén feldobja otthona hangulatát, meleg és hívogató légkört teremtve, amelyet Ön és vendégei is imádni fognak.
Szabadítsd fel a fény erejét
Tapasztalja meg a lágy és gyengéd világítás varázsát falilámpánkkal. Gondosan megtervezett fémtestének köszönhetően a fény egyenletesen terjed, meleg fényt árasztva, amely azonnal feldobja a hangulatát és hangulatos környezetet teremt.
Egy csipetnyi bőség
Kényeztesse magát falilámpánk fényűző szépségével. Magával ragadó arany színe egy csipetnyi opulenciát és pompát kölcsönöz helyiségének, így igazi statement darab, amely mindenkit lenyűgöz, aki megpillantja.
Termék részletek:


Fémtest a tartósság és a hosszú élettartam érdekében


Fém kupak a hozzáadott elegancia és stílus érdekében


Szélesség: 22 cm, magasság: 50 cm, mélység: 11 cm a tökéletes méret és arányok érdekében.


Az IP20 minősítés biztonságot és por elleni védelmet biztosít


Aljzat típusa: A foglalat típusát tekintve: a könnyű felszerelhetőség és a különböző izzókkal való kompatibilitás érdekében.


Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy feldobja otthonát lenyűgöző fali lámpánkkal. Rendeljen most, és hagyja, hogy a fény szépsége az elegancia és a nyugalom szentélyévé változtassa terét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fém fali lámpa orgona 50 x 22 x 11 cm arany" című hirdetést látja. (fent)