Betöltés...

Kruzzel magas szék szürke

Ár: 20.990 Ft


MIÉRT 6 az 1- ben SZÉK - praktikus, alkalmas a gyermek 6 hónapos korában, és ami a legfontosabb, együtt nő a gyermekkel. A megfelelő konfigurációban , a szék magas , és így kényelmes a szülőnek az etetéshez, a lábak eltávolítása után nagyobb gyermekek számára készült székké válik , az asztal és az övek eltávolítása után pedig önálló székké.
BIZTONSÁG ELSŐ - 5 pontos biztonsági övek és 4 csúszásmentes láb biztosítja a baba biztonságát. Székünkkel biztos lehet benne, hogy olyan termékkel rendelkezik: biztonságos, könnyen használható, amely ráadásul pozitívan befolyásolja az Ön és gyermeke kényelmét.
ELTÁVOLÍTHATÓ TÁLCA AZ ASZTALHOZ MELLÉKELVE - Az asztallap teljesen eltávolítható . Az asztalra tálcát helyezhet, hogy például ételt szolgáljon fel . A tálca könnyen tisztítható és ellenáll a -20 oC és 100 oC közötti hőmérsékletnek. Mit jelent ez Önnek és a babának? Adhat gyermekének: fagylaltot, meleg levest, sőt nagyon meleg tejet is.
ÖSSZECSUKHATÓ SZÉK ÉS LÁBTÁMASZ - hogy helyet takarítson meg otthon. Nem kell mindig kihajtva hagynia a széket. Egy nagyon egyszerű összeszerelés után néhány másodperc alatt kinyithatja, egyéb szerszámok nélkül. Így amikor nem használja, hajtsa össze, hogy ne foglaljon helyet. A lábtartó kényelmet biztosít a gyermek számára a használat során.



MŰSZAKI ADATOK:

kor: 6 hónapos kortól;
6 in 1: igen;
övek: ötpontos;
könnyen tisztítható: igen;
szürke szín;
maximum: 15 kg;
méretek: 90/66/66/66 cm;
háttámla méretei: 33/29 cm;
ülőfelület méretei: 27/29 cm;
lábtartó magassága: 20 cm;
súly a csomagban: 5 kg


 


TARTALMAZZA:


 



szék;
lábtartó
tálca
4 kerék
ülésbetét
összecsukható lábak



A KRUZZEL 6 az 1-ben szék tökéletes megoldás gyermeke mindennapi étkezéséhez. A fotel könnyű, puha és könnyen használható. A szék a gyermek 6 hónapos korától alkalmas. Levehető, praktikus ökobőrből készült kárpitozással rendelkezik, amely könnyen tisztítható és kényelmes.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kruzzel magas szék szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: