Betöltés...

Többfunkciós zseblámpa, rádió funkció, 3 db LED-es izzó, napelem

Ár: 8.190 Ft

Többfunkciós zseblámpa, rádió funkcióval, 3 db LED-es izzóval, napelemmel A csomag tartalma:
- 1 db Zseblámpa, rádió funkcióval- 1 db Napelem panel- 3 db LED-es izzó- 1 db USB kábel a töltéshezBővebben
Túrázni, horgászni vagy kempingezni indulsz?
Akkor ezt a 3 az 1-ben rádiót, zseblámpát és napelemes világítást semmiképp se hagyd otthon!
Ebben a szettben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet - a rádió gondoskodik a szórakozásról, a lámpák pedig a világításról.
Mindezt napelemes töltésen keresztül, így a hálózati áram miatt sem kell aggódnod, sőt a készüléket még PowerBank-ként is használhatod!
Törd meg a csendet és hallgass zenét a rádión, miközben a bográcsban készíted a finom ebédet, majd ha leszáll az éjszaka akaszd fel a csomagban található 3 db lámpát egy közeli fára, vagy a sátorra és világítsd be a kempinget!
Ha a sötétben kell tüzelőt gyűjtened, esetleg éjszakai kirándulásra készülsz, akkor pedig használd zseblámpaként ezt a szuper 3 az 1-ben eszközt!
Tulajdonságok:
Rádió, zseblámpa és napelemes világításIdeális felszerelés horgászathoz, túrázáshoz, kempingezéshez stb....Teljesítmény: 3,8WFeszültség: 6VNapelemmel tölthető akkumulátor2 db USB bemenetTF kártya támogatásBluetooth csatlakozásPowerBank funkcióMérete: 17 x 20 x 8 cmNapelem panel mérete: 27 x 15.6 x 1.5 cmKábel hossza: 260 cm
Szín FeketeAnyag MűanyagAutonomia 0 hTerméktípus SzettSport KempingFunkciók Rádio
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Többfunkciós zseblámpa, rádió funkció, 3 db LED-es izzó, napelem" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: