Betöltés...

Kerti fém szerelvény PROVENCE II. 1 + 6 Ovális asztal 190x105 cm

Ár: 559.177 Ft

Családi kerti ülőgarnitúra, amely két népszerű anyagot – fémet és fát – ötvöz . Szerezzen be egy praktikus PROVANCE II bútorkészletet. hat személyre.
Tartalmaz egy ovális étkezőasztalt az Ön által választott méretben és 6 egymásra rakható széket, amelyek teherbírása 130 kg. A hűvös fém lenyűgözően kiegészíti a székek karfáin található kőrisfát, és olyan eredeti bútorokat hoz létre , amilyeneket a környék összes kertjében nem talál meg . A bútorok nem nehezek, bárki elbírja.
PROVENCE készlet: alkalmas otthonába és vendéglátó egységekbe
A PROVENCE ülőgarnitúrák alkalmasak kertekbe, teraszokra, de akár lakásokba, céges helyiségekbe is . Tökéletes választás kávézókba, éttermek kertjébe is, ahol nagy kényelmet biztosít vendégeinek (főleg, ha a székeket puha párnákkal egészítjük ki). Az asztal elég tágas a grillezéshez és a vasárnapi ebédhez a családdal. Abrosszal, virágos vázával vagy terítővel finomhangolhatja.
Válasszon két étkezőasztal-méret közül:

asztal 160x95 cm,
asztal 190×105 cm.


Milyen előnyei vannak a fém bútoroknak?

Kiváló minőségű felületkezeléssel rendelkezik, tartósságával és hosszú élettartamával tűnik ki.
Erős, masszív, nem zörög, nem lötyög, ráadásul megfizethető .
Színben egyszerűen kombinálhatod kerti elemekkel és különféle kiegészítőkkel.
Praktikus és könnyen karbantartható - csak szappanos vízzel mossa le.
Semmi sem fog történni vele, még akkor sem, ha elfelejted elrejteni az eső elől.
Nem "ízli" a kártevőket , ami nagy előnye a fával és a természetes rattannal szemben.
Könnyű, így kezelése és szállítása nem jelent problémát .

Fém bútorok gondozása, karbantartása
Bár vannak olyan anyagok, amelyek komoly törődést igényelnek, szerencsére a fém nem tartozik ezek közé . De akkor is megérdemli a figyelmet. A tisztításhoz nincs szükség speciális előkészületekre, elegendő egy kendő és meleg víz , nagyobb szennyeződés esetén szappanos víz.
Nyugodtsága érdekében még a szezon előtt bekenheti és meghúzhatja a bútorok illesztéseit, hogy elkerülje az évekkel később fellépő nyikorgást. Kezelje a fa részeket teak olajjal , hogy ne repedjenek meg, és a lehető leghosszabb ideig tartsanak, mint újak.

A monacói fémszerelvény tartozékairól és tárolásáról
A tökéletes kényelem érdekében a fémszékeket párnákkal ( magas háttámlával) egészítse ki. A párnák széles szín- és dekorválasztékából könnyedén kiválaszthatod a kertedhez illőt. Használja ki teljes mértékben a készletet, és vásároljon egy napernyőt , amely megvéd a nyári melegtől és a tavaszi esőtől. Egyszerűen csak helyezze a napernyőt a kívánt helyre, és töltse fel a lábazattal.
Ülő Monaco II. kint egész évben kitart. A bútorhuzatok hasznosak lehetnek, hogy megvédjék az esőtől, portól és egyéb szennyeződésektől, így nagy vihar után is ráülhet a tiszta és száraz bútorokra.
Ha nem használja egész évben az ülőgarnitúrát, télen tárolja a fémgarnitúrát zárt, szellőző helyen . A készlet székei helytakarékosan egymásra rakhatók.
Pontokban: miért válassza a Monaco II. 1 6

Megfizethető ülőhely az egész család számára,
az elegáns székek fa karfával nagy teherbírásukkal (130 kg) örvendeztetik meg Önt,
a székek egymásra rakhatók a könnyű tárolás érdekében,
praktikus ovális asztalt tartalmaz - válasszon 2 méret közül,
a teljesen fém bútorok praktikusak és jól karbantartottak,
az anyag még a kedvezőtlen időjárásnak is ellenáll ,
színét könnyedén összeillesztheti a környezettel, akár az erkélyen, akár a kertben helyezi el,
a székek egymásra rakhatók, így több tárhelyet takaríthatunk meg.

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet a fém kerti bútorkészlet kínálatunkból online áron, és adjon új életet kertjének. Sestava obsahuje: 6x Fém karosszék fa karfával PROVENCE

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti fém szerelvény PROVENCE II. 1 + 6 Ovális asztal 190x105 cm" című hirdetést látja. (fent)