Betöltés...

Tracer Pluto Asztali lámpa - Fehér

Ár: 11.080 Ft

Stílusos design
A lámpa egyszerű és klasszikus kialakításának köszönhetően bármilyen enteriőrbe illeszkedik, eleganciát és stílust kölcsönözve neki. Ideális azok számára, akik értékelik az esztétikát és a jó designt.

Három fényszín közül választhat
A meleg, hideg és semleges fénymódok különböző világítási beállításokat kínálnak, így a fényt hangulatához és igényeihez igazíthatja, így még élvezetesebbé teszi a használatát.
- Meleg fénymód a szoba hangulatos légkörének megteremtéséhez vagy esti könyvolvasáshoz.
- A hideg fény mód ideális munka vagy tanulás közbeni használatra, mivel segít fenntartani a koncentrációt és az összpontosítást.
- A semleges fénymód jó választás mindennapi használatra, mivel természetes fényt biztosít, amely nem fárasztja a szemet.

Vízálló
Az IP44-es besorolás garantálja, hogy a lámpa fröccsenésálló, és nedves helyiségekben is használható. Ez egy nagyszerű választás, ha fürdőszobába, konyhába vagy más vizes helyiségbe szeretne lámpát.

Mobilitás
A beépített 1800 mAh-s újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy a lámpát órákig használhassa anélkül, hogy csatlakoztatnia kellene. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha olyan lámpára van szüksége, amelyet könnyű magával vinni, az univerzális USB-C port pedig gyors és hatékony töltési módot biztosít Ennek köszönhetően gyorsan feltöltheti az akkumulátort a következő használat előtt.

Intuitív és könnyen használható
Az érintésvezérlésnek köszönhetően a lámpa használata nagyon egyszerű és intuitív. Nem kell aggódnia a bonyolult gombok vagy kezelési utasítások miatt.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tracer Pluto Asztali lámpa - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: