Betöltés...

Cipőtartó állvány (50 pár cipőnek)

Ár: 5.190 Ft

Praktikus és helytakarékos megoldás lehet a cipők tárolásához és rendezéséhez. A cipőtartó szekrény lehetővé teszi, hogy akár 50 pár cipőt rendezetten elhelyezzen és könnyen megtalálja a megfelelő párt.


Tartós fém anyagból készült, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A szekrényben található több polc és rekesz lehetővé teszi, hogy különböző típusú és méretű cipőket helyezzen el. Emellett a szekrény tetején található könyvespolc további tárolási lehetőséget nyújt más kiegészítők, könyvek vagy dekorációk számára.


Rendszerezett és átlátható megoldást kínál a cipők tárolására. A külön rekeszek és polcok lehetővé teszik, hogy könnyen megtalálja a kívánt cipőket, így nem kell átnéznie az egész cipőtárat. A szekrény ajtaja pedig megóvja a cipőket a portól és a piszoktól, és biztosítja a tisztaságukat.


Ez a cipőtartó fém szekrény praktikus és sokoldalú megoldást jelent a cipők tárolására és rendezésére. Kiváló választás lehet a hálószobában, előszobában vagy akár a gardrób szekrényben is. A kompakt méret és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén beilleszthető legyen a kiválasztott helyre.


Jellemzők:



Nagyon könnyen telepíthető
Kevés helyet foglal
50 pár cipő elfér benne
Könnyű és stabil
10 polccal rendelkezik
A keresztléc színe: króm
Állítható szintek száma: 1-10
Polcok közötti távolság: 14 cm
Fekete szín


Méretek:



Magasság: 50 cm
Mélység: 25 cm
Szélesség: 90 cm


Polc méretei:



Magasság: 140 cm
Mélység: 25 cm
Szélesség: 90 cm




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Cipőtartó állvány (50 pár cipőnek)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: