Betöltés...

Chairy Kerti söröző szett WOODY 220 x 50 cm közepes fenyő

Ár: 62.790 Ft

A WOODY söröző bútor készletek egy univerzális termék, amelyet beltéren és létesítmények kertjében egyaránt használhatnak. A készlet egy asztalból és két padból áll. A sörkészleteket leggyakrabban éttermek kertjében és szabadtéri rendezvényeken, banketteken vagy fesztiválokon használják. Legnagyobb előnyük, hogy kis helyen is nagy számban használhatják őket, másik előnyük a könnyű összecsukhatóság.
A WOODY söröző bútor készletek fenyőfából készültek. Az asztallap és a padok felső része védőlakkkal védett. A keretek gyártásához tartós szögeket használtak, amelyeket porszórt bevonattal láttak el.
A speciális egymásra rakható távtartóknak köszönhetően a WOODY sörkészletek egymásra rakhatók a munkalap sérülésének veszélye nélkül. Ebben a formában a készletek kis helyet foglalnak tároláskor.
A WOODY söröző bútor készlet padok felépítését egy harmadik lábbal erősítették meg középen. Ennek a megoldásnak köszönhetően stabilitásra tesznek szert, ellenállnak a nagy terheléseknek és hosszabb ideig megőrzik használhatóságukat.
A képeken látható termékek színei a monitorok és egyéb eszközök jellemzőinek eltérései miatt kismértékben eltérhetnek a valóságtól.
Termék részletek:


anyaga: fenyő


védő lakk


asztal mérete: 220 x 50 cm


pad mérete: 220 x 25 cm


Csomag tartalma:

1 x Kerti söröző bútor készlet


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Chairy Kerti söröző szett WOODY 220 x 50 cm közepes fenyő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: