Betöltés...

Petzl Actik Core Fejlámpa - Piros

Ár: 32.720 Ft

Actik újratölthető akkumulátorral! Az ideális újratölthető fejlámpa a dinamikus szabadtéri tevékenységek meghosszabbításához. Az Actik Core 600 lumen fényerejével erőteljes és kényelmes világítást biztosít, hogy Önnel tarthasson futás, túrázás vagy hegymászás közben. Foszforeszkáló fényvisszaverőjének köszönhetően könnyen megtalálod a sötétben, a piros világítás pedig megakadályozza, hogy elvakítsd a körülötted lévőket, ha egy csoporttal vagy. Az Actik Core újratölthető akkumulátorral érkezik, és HYBRID CONCEPT kialakításának köszönhetően három hagyományos elemmel is működik.

Jellemzők:
Könnyű és erős: 600 lumen és mindössze 88 gSokoldalú és kényelmes világítás mozgáshoz és dinamikus tevékenységekhez:Széles, egyenletes fénysugár, így kényelmesen láthatsz közelről vagy a lábadnál is A vegyes fénysugár (áradó és fókuszált) lehetővé teszi a közel- és távolbalátást a mozgás soránHárom fehér világítási szint: MAX BURN TIME, STANDARD (jobb teljesítmény/égési idő egyensúly) és MAX POWER (maximális teljesítmény)Folyamatos piros világítás az éjszakai látás megőrzése érdekében anélkül, hogy elvakítaná a körülötte lévőket, valamint stroboszkóp a helyzetének jelzésére, különösen vészhelyzetben.Műszaki adatok:
Fényerő: 600 lumen (ANSI/PLATO FL 1)Fénysugárzás: Flood vagy vegyesEnergiaellátás: 1250 mAh CORE újratölthető akkumulátor (tartozék)Töltési idő: 3 óraAkkumulátor-kompatibilitás: Alkálium, lítium vagy Ni-MH újratölthetőTanúsítvány: CEVízállóság: IPX4 (időjárásálló)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Petzl Actik Core Fejlámpa - Piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: