Betöltés...

Petzl Bindi Fejlámpa - Fekete

Ár: 21.820 Ft

Pehelysúlyú világítás! A mindössze 35 g-os Bindi egy ultrakompakt fejlámpa, amely elfér a tenyerében. A 200 lumenes fényerejével ideális a városi környezetben történő edzéshez és a mindennapi sporttevékenységekhez. Kényelmes, mikro USB porton keresztül tölthető akkumulátorral. A minimalista, mégis funkcionális kialakítás ötvözi a stílust és a kényelmet. A fejpánt fényvisszaverő fonallal rendelkezik, amely a felhasználót különböző körülmények között is láthatóvá teszi.

Jellemzők:
A mindennapi sporttevékenységekhez tervezték200 lumenes fényerővel látni és láthatóvá válniA fényvisszaverő szál a teljes fejpánt felett még gyenge fényviszonyok között is láthatóvá teszi a felhasználótA 680 mAh lítium-ion akkumulátor mikro USB-porton keresztül tölthető, töltöttségi jelzővel ellátottUltrakönnyű; mindössze 35 gUltra-kompakt, a Bindi fejlámpa elfér a tenyérbenA fejjel érintkező zónák korlátozottak, a kényelmes illeszkedés érdekébenVékony, szellőző fejpánt elvezeti az izzadságot dinamikus tevékenységek soránMűszaki adatok:
Fényerő: 200 lumen (ANSI/PLATO FL 1)Sugárzási minta: FloodEnergiaellátás: 680 mAh újratölthető akkumulátorTanúsítvány(ok): CE, UKCAVízállóság: IPX4 (időjárásálló)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Petzl Bindi Fejlámpa - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: