Betöltés...

2db Összecsukható Kemping Szék, Hordozható, Ital- és Táskatartóval, Kék Színű

Ár: 14.990 Ft

Az AMHANCIBLE Campingstuhl Faltbar 2er Set egy könnyen hordozható és összecsukható kemping szék, amely ideális választás a szabadban történő tevékenységekhez. Könnyedén összecsukhatja és a mellékelt táskába helyezheti. A könnyű súlyának és helytakarékos kialakításának köszönhetően könnyen hordozható és tárolható. Különösen ajánlott horgászathoz. Az összeszerelési méretek 51 x 51 x 81 cm, ülésmagasság 43 cm. A táskával együtt, amelyben a szék összecsukva található, 81 cm hosszú és 15 cm átmérőjű. Két összecsukható szék együtt vásárolva nagyon kedvező áron elérhető. 100% elégedettséggel garantáljuk, hogyha kérdése van a vásárlás előtt vagy után, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink elégedettsége mindig az elsődleges szempont számunkra. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a Camping-Klappstuhl jobb karfáján található italtartóval bármikor élvezheti a sört, vizet, kólát vagy kávét. A dupla rétegű anyag a fej- és karfa párnázatán növeli a kényelmet és a tartósságot. A Campingstühle 600D * 300D Oxford anyaga könnyen tisztítható és szakadásálló. Az erős acélcsövek és fém kötőelemek jó terhelhetőséget biztosítanak. Az acélcsőn található porfestés sima és rozsdamentes. Kiemelkedő jellemzők: összecsukható, könnyű.

Termék áttekintés A faltbar Campingstuhl 2 darabos készlet egy kényelmes és praktikus választás a kempingezéshez és horgászathoz. A könnyen összecsukható kialakításnak köszönhetően könnyedén szállítható és tárolható. A készlet tartalmaz egy praktikus hordozótáskát is. A kék színű kemping székek 120 kg terhelést is elbírnak, így biztosítva a stabilitást és kényelmet. Technikai adatok - Méretek: 51 cm magas, 51 cm széles, 81 cm hosszú - Ülésmagasság: 43 cm - Hordozótáska mérete: 81 cm hosszú, 15 cm átmérőjű - Súly: 2,1 kg - Maximális terhelhetőség: 120 kg - Anyag: 600D*300D Oxford-szövet - Keret anyaga: acélcső - Szín: kék Használati utasítás A Campingstuhl könnyen összecsukható és szétszerelhető. A felszereléshez nincs szükség különleges eszközökre. A kemping székek kényelmes ülést biztosítanak, és a beépített italtartóval kényelmesen élvezheti italát. A tisztítás egyszerű, és a székek könnyen összecsukhatók és tárolhatók a mellékelt hordozótáskában. Kinek ajánljuk A Campingstuhl 2 darabos készletet mindazoknak ajánljuk, akik szeretnek kempingezni, horgászni vagy más szabadtéri tevékenységeket végezni. A könnyen szállítható és tárolható kemping székek ideálisak azoknak, akik gyakran utaznak és szeretnek kényelmes ülést biztosítani maguknak. Kulcsszavak Campingstuhl, faltbar, 2er Set, Angelstuhl, Klappbar, Getränkehalter, Klappstuhl, Camping, Armlehnen, Tragetasche, Leicht, 120Kg Belastbar, Blau, kemping, horgászat

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2db Összecsukható Kemping Szék, Hordozható, Ital- és Táskatartóval, Kék Színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: