Betöltés...

VASAGLE Kerekasztal, edzett üveg acél kerettel, éjjeliszekrény, 50x50x55cm, arany

Ár: 13.990 Ft



A termék méretei: 50D x 50W x 55H cm
Szín: Gold
Márka: VASAGLE

A cikkről
Egy bolyhos szőnyeg, egy ropogó láng a kandallóban, egy nagy kanapé, és mindezek mellett ez az arany színű oldalsó asztal - hozza a kényelmes idő hangulatát otthonába. és hozzon létre egy csúcsminőségű modern megjelenést!
2 gyűrű és 4 erős acélláb alkotja ennek a kicsi és nemes asztalnak a stabil alapját – erős, mégis kecses díszítőelem otthonodban!
Ennek az oldalsó asztalnak a felülete 5 mm vastag edzett üvegből készült, amely különösen robusztus és ütésálló. A stabil üveglap akár 40 kg-mal is terhelhető.
Akár szőnyegre, akár keményfa padlóra szeretné helyezni ezt az éjjeliszekrényt, az állítható lábak lehetővé teszik a kisebb ütések kompenzálását, és megvédik a padlót a karcolásoktól.
Senki sem szereti ráébreszteni elméjét a nehéz összeszerelésre. Ez az oka annak, hogy ez a táblázat egyszerű szerkezettel, számozott részekkel és világos utasításokkal rendelkezik, amelyek segítenek könnyen és gyorsan elvégezni.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Kerekasztal, edzett üveg acél kerettel, éjjeliszekrény, 50x50x55cm, arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: