Betöltés...

Helo Gamer szék lábtartóval fekete

Ár: 41.390 Ft

Helo Gamer szék lábtartóval fekete

Az kényelem igazi harcosa és az eSports világ prémium karaktere visszatért a Helo gamer szék formájában. A szék sportos stílusa a hatásos, mély szövet kivarrásokkal, valamint ABS elemekkel van összekapcsolva, ezért az Helo kitűnik, és azonnal elbűvöl kényelmével, amelyet minden irodai szék megirigyelne.
Termékleírás:
*Max. terhelhetőség: 200 kg
*Anyag: Textil
*Megerősített keret
*2D karfák - puha és hosszú párna
*90-135 ° (állítható szögű háttámlával rendelkezik)
*Gázlift emelő Class 4 - ugrás 9cm - terhelés 200 kg
*Stabil szék lábcsillag
Egy forgószék lábtartóval, nem csak játékhoz...
A gamer széknek univerzálisnak kell lennie és jó, ha más tevékenységekhez is használható. A Expert modell ideális olyan irodai széknek, mely biztosítja a megfelelő kényelmet a munkahelyen. Minden Helo gamer szék gamereknek lett kifejlesztve, azonban arra is gondoltunk, hogy az eszköznek elsősorban multifunkcionálisnak kell lennie.
Beruházás hosszú évekre...
A Helo gamer szék kiváló példája az optimális ár-érték arányú termékre. Ezek a prémium kategóriás gamer székek és egyben irodai székek a legmagasabb osztályú alapanyagokból készül, melyek minden európai minőségi szabványnak megfelelnek.Kényelem a meleg napokon...
A szabad levegőáramlás a Comfort+ technológiájú részleges textil bevonatnak köszönhető, mely lehetővé teszi a hosszú és kényelmes használatot a számítógép előtt. Az ülőfelület anyaga megakadályozza a székhez ragadást még a legforróbb napokon is.
Munka és tanulás kényelmesen...
A Helo nem csak egy gamer szék. A forgószék tökéletesen megállja a helyét, mint munkahelyi irodai szék. Tartós szerkezet, finom tapintású anyagok és a kényelemérzet lehetővé teszik, hogy a munkára, könyvolvasásra és tanulásra tudjunk koncentrálni. A hintamechanika lehetővé teszi a 90-135° közötti döntést/hintázást.
Gaming station és pihenés...
Egy ilyen székben sorozat vagy filmnézés közben kényelmesen lehet pihenni, relaxálni vagy akár egyet szunyókálni.
Lábtartós


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Helo Gamer szék lábtartóval fekete" című hirdetést látja. (fent)