Betöltés...

Gurulós kozmetikai szék állítható magassággal, fekete

Ár: 15.990 Ft

Gurulós kozmetikai szék állítható magassággal, fekete
Forgó ülőfelület5 ágú, görgős, krómozott csillaglábazatKönnyedén állítható ülésmagasságKényelmes ülőfelületExkluzív megjelenésFekete színben
Ergonomikus kialakítás
Ez az ergonomikus kialakítású forgószék tökéletes választás lehet kozmetikába, masszázs vagy fodrász szalonba, orvosi rendelőbe, tetoválók és minden ülő munkát végző személy számára, hisz mindamellett, hogy helyes testtartásra készteti használóját közben a hátizmokat is erősíti.
Görgős talpazat
Használata ideális minden olyan helyen ahol fontos a kényelem, a mobilitás, az elegancia.
Nagy előnye, hogy krómozott talpazata és strapabíró kerekei lehetővé teszik a páciens egyszerű megközelítését, kezelését. A szék állékonyságát pedig a görgőkkel ellátott ezüst színű csillagláb nyújtja.
Használja otthonában!
Ennek a kiváló munkaszéknek akár otthonában vagy irodájában is hasznát veheti!
Elegáns megjelenésének, műbőr borítású, vastagon párnázott ülőfelületének és kis helyigényének köszönhetően vendégek fogadására is tökéletes.
A görgős csillagtalpak segítségével könnyen ülés közben is lehet mozogni a székkel, nagy mobilitást ad kreatív munkák vagy hobbik végzése közben is. A forgózsámoly kerek ülőfelületének köszönhetően minden helyzetben ugyanolyan kényelmet biztosít.
Egyszerű, gázliftes ülésmagasság állítás
A gázrugós emelővel magassága több fokozatban, rendkívül könnyedén állítható a számodra legmegfelelőbb magasságra. Ha le szeretnéd engedni, akkor ülj rá és a kart emeljd fel. Ha feljebb szeretnéd állítani, akkor csak emeld fel a kart úgy, hogy nem ülsz a széken.
TULAJDONSÁGOK:
360 °-ban forgatható,könnyű magasságállítás gázrugóval,5 kerekes csillagtalp,krómozott váz,100 kg teherbírás,párnázott kivitel,könnyen tisztítható, strapabíró műbőr huzat,FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI:
fodrász szalonok,kozmetikai szalonok,manikűr szalonok,pedikűr szalonok,masszázs szalonok,borbély szalonok,laboratóriumok,műhelyek,kreatív műhelyek, tevékenységet végzők számára munkaszék (rajzolás, festés stb.)otthon, iroda
Méretei:
ülőke átmérője: 36 cmülőke vastagsága: 9,5 cmülőfelület minimum magassága: 48 cmülőfelület maximum magassága: 59 cmmax. teherbírás: 100 kg
Termék súlya: 3,62 kgCsomag súlya: 4,37 kgCsomag mérete: 53x53x17 cm
A szék lapraszerelt állapotban, kartondobozba csomagolva kerül kiszállításra, emiatt használat előtt egy kis szerelést igényel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Gurulós kozmetikai szék állítható magassággal, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: