Betöltés...

Kemping Szék, Ultrakönnyű Összecsukható, Tengerparti Szék, Horgászszék, 150 kg-ig, Kartámlával és Ital Tartóval

Ár: 11.990 Ft

A ZHENNBY összecsukható kemping szék tökéletes választás kempingezéshez, horgászathoz, piknikezéshez, sporteseményekhez, grillezéshez, túrázáshoz, kertben való pihenéshez vagy egyszerűen a kertben való lazításhoz. A szék könnyen összecsukható és könnyen tárolható, mivel a mérete mindössze 93 x 12 x 12 cm, és tartozik hozzá egy praktikus hordtáska. Így szinte bárhol tárolhatja, és bárhová magával viheti a csomagtartójában. A hordozható szék hálós pohártartóval rendelkezik, így kényelmesen élvezheti a szabadban való pihenést és az útközbeni kikapcsolódást. A szék karfája különleges kényelmet biztosít. A szék erős, bevonatos acélváz és 600D poliészter szövetből készült, így stabil és kényelmes. A maximális terhelhetősége akár 150 kg. A fekete színű porbevonat sokkal jobb teljesítményt nyújt a karcolás- és rozsdavédelemben. A ZHENNBY márkáról: Ha bármilyen problémája merülne fel a használat során, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Segítünk megoldani a problémáit, és 24 órán belül válaszolunk. A termékre 1 év ingyenes visszaküldési garancia vonatkozik. A ZHENNBY összecsukható kemping szék ideális választás mind az otthoni, mind az irodai használathoz. Kényelmes ülőhelyet biztosít a kerti teraszon, a balkonon, a nappaliban vagy akár az irodában is. A szék méretei: 54 cm átmérő x 54 cm szélesség x 84 cm magasság. Egy darabot tartalmaz a csomag.

Termék áttekintés A ZHENNBY összecsukható kemping szék tökéletes választás kempingezéshez, horgászathoz, piknikezéshez, sporteseményekhez, grillezéshez, túrázáshoz, kertben való pihenéshez vagy egyszerűen a kertben való lazításhoz. Ez a könnyű és kényelmes szék ideális minden alkalomra, amikor szüksége van egy ülőhelyre a szabadban vagy otthon. Technikai adatok - Méretek: 54D x 54W x 84H centiméter - Összecsukható kialakítás - Erős, porfestett acélváz - 600D poliészter szövet - Maximális terhelhetőség: 150 kg - Praktikus italtartóval ellátott - Könnyen tárolható és szállítható Használati utasítás A ZHENNBY összecsukható kemping szék könnyen használható. Egyszerűen nyissa ki a széket, és helyezze le a kívánt helyre. A karfák és az italtartó kényelmes használatot biztosítanak. Amikor már nem használja, egyszerűen hajtsa össze és tegye vissza a tárolózacskóba. Kinek ajánljuk Ezt a kemping széket mindazoknak ajánljuk, akik szeretnek időt tölteni a szabadban. Ideális választás kempingezéshez, horgászathoz, piknikezéshez, sporteseményekhez vagy egyszerűen a kertben való pihenéshez. Kényelmes és könnyen hordozható, így bárhová magával viheti. Kulcsszavak ZHENNBY, összecsukható kemping szék, kemping szék, horgász szék, italtartóval, könnyű, kényelmes, stabil, 150 kg terhelhetőség, porfestett acélváz, 600D poliészter szövet, tárolózacskó.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kemping Szék, Ultrakönnyű Összecsukható, Tengerparti Szék, Horgászszék, 150 kg-ig, Kartámlával és Ital Tartóval" című hirdetést látja. (fent)