Betöltés...

Olight Archer Zseblámpa - Fekete

Ár: 44.900 Ft

A projektoros fényágyú.

A projektorhoz hasonló, egyenletes és fókuszált négyzet alakú, rendkívül jól határolt fénycsóvát a nagy teljesítményű LED-nek és a két optikai lencsének köszönhetjük.

Az akár 1000 lumen fényerejével és a nagy hatótávolságú, határozott arany sugarával a megvilágított célterület rendkívül jól látható. Az Archer 4 különböző fényerősséggel és villogó üzemmóddal rendelkezik, amelyek az oldalsó kapcsolón keresztül könnyen elérhetők. Az alatta lévő indikátor mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Határozott és szép megjelenés

Az Olight Archer egy karcsú, kocka alakú LED-es zseblámpa, amely akár 535m hatótávolságú, négyzet alakú sugarat bocsát ki.

Minimalista megjelenésével és határozott szögletes sugárjával az Archer alkalmas kutatásra, mentésre és egyéb olyan feladatokra, amelyek nagyobb koncentrációt és kevesebb figyelemelvonást igényelnek.

Nagy hatótávolságú négyzet alakú fény

Hatótávolsága akár 535 méter.

Enyhén megemelt fém kapcsoló

A kapcsoló alatt lévő indikátor mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Prémium minőség

A derékra csiptethető, masszív tok segítségével a zseblámpa mindig kéznél van, és pillanatok alatt használatba helyezhető.

Beépített 5000 mAh-s akkumulátor

Az akkumulátor újratölthető a mellékelt MCC1A mágneses töltőkábelen keresztül, amely hosszabb üzemidőt és rövid töltési időt biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Olight Archer Zseblámpa - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: