Betöltés...

vidaXL ládika dohányzóasztal tömör újrahasznosított fa 80x40x35 cm

Ár: 81.390 Ft

Ez az antik stílusú fa dohányzóasztal egyedi kiegészítője lehet szobájának. Tömör fa szerkezetének köszönhetően stabil és biztonságosan elhelyezhetünk rajta italokat, gyümölcskosarakat, dekoratív tárgyakat stb. Három nagyméretű tárolórekesze nagyobb háztartási eszközök tárolásához is elegendő helyet biztosít. Ez az antik tárolóláda kanapé mellé is helyezhető, vagy nappali kisasztalként és oldalsó asztalkaként, ládaként stb. is használható. Újrahasznosított fából készült, így ez az asztal stabil, strapabíró és gyönyörű, és olyan különböző fa típusok jellegzetességeit egyesíti magában, mint a tíkfa, mangófa, akácfa, keményfa, és így tovább. A bútordarab minden egyes példánya egyedi, kissé eltér a többitől. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes darabnak saját történetet és egyedi külsőt kölcsönöz. Ez a dohányzóasztalként is használható láda teljes mértékben kézzel készített. A készítési folyamat minden egyes lépése a lehető legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal történik, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. Fontos: A bútor színe darabonként változhat, amitől minden asztalunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

Anyaga: újrahasznosított faMérete: 80 x 40 x 35 cm (H x Sz x M)Három tárolórekesz (melyek egyike zárható) és egy fiókTeljes egészében kézzel készítettCsiszolt, festett és lakkozottA küldemény nem tartalmazza a lakatot

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "vidaXL ládika dohányzóasztal tömör újrahasznosított fa 80x40x35 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: