Betöltés...

Keter Corfu weekend kerti bútor szett - két fotel + asztal, grafitszürke

Ár: 105.479 Ft

Kültéri bútor szett 2 személyre - 2 kerti fotel és egy téglalap alakú dohányzóasztal, puha párnák a nagyobb kényelemért, maximális ellenállás különböző hatásoknak. Rattan szövés utánzat. Újrahasznosított PP gyanta. Tartós grafitszürke szín.

A Keter Corfu Weekend kerti bútor szett a dizájnjával természetes rattan szövésre emlkékeztet. Tökéletesen kiegészíti a modern és a hagyományos stílusú környezetet is. A puha párnák nagyobb kényelmet biztosítanak különböző alkalmakra, aminek köszönhetően hosszabb ideig üldögélhet a friss levegőn, a reggeli kávét vagy grillezett finomságokat élvezve. A szett 2 személy kültéri üldögélésére alkalmas, mivel 2 kerti fotelt és egy téglalap alakú dohányzóasztalt tartalmaz, így kiváló megoldálas házaspárok számára.Fő előnyökAz alacsony karbantartású kerti bútor természtes rattan dizájnnal rendelkezikKiválóan kiegészíti a kültér és beltér dizájnjátMagas minőségű kialakítás a PP gyantának köszönhetőenEllenáll a rozsdásodásnak, rothadásnak és az időjárásnak, az UV sugárzást beleértveA bútor nem kopik, nem rozsdásodik és nem fakulA szett kiváló megoldás házaspárok számára2 kerti fotelt és egy téglalap alakú dohányzóasztalt tartalmazA szett puha párnákkal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekébenA szett kombinálható más bútordarabokkal a Keter márkátólEllenálló és alacsony karbantartású dizájnA precíz kialakítás polipropilén gyantából garantálja a magasabb ellenállást különböző hatásokkal szemben és a meghosszabbított élettartamot, tehát a bútor nem kopik, nem rozsdásodik és nem veszti el a színét. Ez a kerti szett ellenáll a párának, víznek, rozsdának, rothadásnak, UV sugárzásnak és egyéb légköri hatásoknak, tehát több éves használat után is tiszta újnak fog kinézni. Ehhez hozzárjárul az alacsony karbantartású dizájn, a tisztításához elegendő egy puha rongy és langyos víz. Mivel a bútor újrahasznosított műanyagból készül, megvásárlásával és használatával segít védeni a természetet és az egész környezetet, amit megköszön a bolygónk összes lakója.TermékleírásMárka: Keter Típus: Corfu Weekend SetPart Number: 223250Besorolás: kerti bútor szettHelyek száma: 2 személy1 hely teherbírása: 110 kgSzett tartalma: 2x fotel, 1x asztalkaFizikai tulajdonságokSzín: grafitszürke (sötét szürke)Szett nettó súlya: 19,86 kgFotel méretei (Sz x Ma x Mé): 75 x 79 x 70 cmAsztal méretei (Sz x Ma x Mé): 77 x 42 x 57 cmCsomag teljes súlya: 24,5 kgCsomag teljes méretei (Sz x Ma x Mé): 120 x 82 x 42 cmCsomag tartalma2x kerti fotel1x dohányzóasztal1x használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Keter Corfu weekend kerti bútor szett - két fotel + asztal, grafitszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: