Betöltés...

Kerti bútorok Keter terített asztal + fotel + California cappucino

Ár: 170.289 Ft

A Keter California kerti bútorkészlet hasonlít a természetes szőtt rattanhoz. A teljes készlet 1 karosszékből, 1 kárpitos lábtartóból és 1 négyzet alakú asztalból áll. A precíz kidolgozás garantálja a rozsdásodás és kedvezőtlen időjárás elleni védelmet.

A Keter California kerti bútorkészlet kialakításában hasonlít a természetes szőtt rattanhoz, így tökéletesen kiegészíti a kert, a terasz és a háztartás klasszikus és modern berendezését. A teljes készlet 1 karosszékből, 1 kárpitos lábtartóból és 1 négyzet alakú asztalból áll. A kifinomult FLOW technológia garantálja a lehető legegyszerűbb össteszerelést, amely csak néhány rövid pillanatot vesz igénybe és valóban bárki elvégezheti.Maximális kényelmet garantálnak a székek lekerekített kartámaszai és a rendkívül puha üléseknek. A polipropilén gyanta kiváló minőségű és precíz feldolgozása garantálja az első osztályú rozsdásodás, rothadás, kedvezőtlen időjárás, UV sugárzás és mechanikai kopásállóságot, így hosszú évekig meghosszabbítja az élettartamot. Ez a termék legalább 91% -ban újrahasznosított műanyagból készül, így használata segít megvédeni a természetet és bolygónk fenntarthatóságát.Fő előnyeiA California Keter kerti szett tartalmaz egy fotelt, egy kárpitozott lábtartót és egy négyzet alakú asztaltEz a szett akkor sokkal olcsóbb, mint az egyes tárgyak külön-külön történő megvásárlásaA kifinomult FLOW technológia garantálja a lehető legkönnyebb telepítést, amely csak néhány rövid pillanatot vesz igénybeA maximális kényelem érdekében a szék lekerekített kartámaszokkal rendelkezik, és az egész készlet puha párnákkal van felszerelveA polipropilén gyantából történő pontos feldolgozás garantálja az első osztályú rozsdásodás, rothadás, kedvezőtlen időjárás, UV sugárzás és mechanikai kopásállóságotEz a termék legalább 91% -ban újrahasznosított műanyagból készül, így használata segít megvédeni a természetet és bolygónk fenntarthatóságátSpecifikációkMárka: KeterModell: KaliforniaTípusszám: 231730Cél: kerti bútor készletTervezés: természetes rattan utánzataKülönálló alkatrészek: 1x fotel; 1x lábszék; 1x kerti asztalFizikai tulajdonságokAnyaga: polipropilén gyantaSzín: cappuccinoAsztal méretei: 68 x 68 x 35 cmAsztal súlya: 5,6 kgA fotel méretei: 83 x 68 x 72 cmA szék súlya: 12,5 kgA lábtartó méretei: 68 x 68 x 40 cmAlátét súlya: 6,9 kgNettó súly (teljes készlet): 25 kgA csomag súlya: 29 kgA csomag méretei: 120 x 70 x 58 cmCsomag tartalma1x kerti bútor készlet Keter Kalifornia

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti bútorok Keter terített asztal + fotel + California cappucino" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: