Betöltés...

Felakasztható zuhany polc - ezüst

Ár: 9.790 Ft

PRAKTIKUS - a zuhanypolc praktikus kiegészítő, amely nem hiányozhat egyetlen fürdőszobából sem. Nem csak a kis kiegészítők könnyen férnek el benne, hanem a testápolóknak és samponoknak és sok más szükséges kiegészítőnek is lesz hely. Ez minden bizonnyal segít a fürdőszoba rendszerezésében.
KIVÁLÓ MINŐSÉG - a zuhanypolc, amely két nagy és egy kicsi polcot tartalmaz, kiváló minőségű alumíniumból készült, ennek köszönhetően rozsdamentes és hosszú ideig szolgálja Önt.
TELEPÍTÉS FÚRÁS NÉLKÜL - a fürdőszobai zuhanykosár rendkívül egyszerű és nagyon gyorsan összeszerelhető termék. Nincs szükség fúrásra vagy ragasztásra – csak a kabin szélére kell akasztani, és könnyedén elhelyezheti benne a szükséges tartozékokat.
MODERN ÉS ELEGÁNS DESIGN - a zuhanypolc egy olyan termék, amely modern és elegáns megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely - klasszikus és modern - fürdőszobába.
MŰSZAKI ADATOK - anyaga: alumínium; szín: ezüst; felfüggeszthető: igen; stabilizálás tapadókoronggal: igen; polcok száma: 3; méretek: 63/14 / 28,5cm; súly: 0,65 kg; súlya a csomagban: 0,89 kg.
LEÍRÁS:

Anyaga: alumínium
Szín: ezüst
felfüggeszthető: igen
Tapadókoronggal történő stabilizálás: igen
Polcok száma: 3
Polcok közötti távolság: 24cm és 11cm
Kosármélység: 1 - 5,5 cm; 2 - 5,5 cm; 3-3 cm
Méretek: 63/14 / 28,5cm
Súlya: 0,65 kg
Súlya a csomagban: 0,89 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Polc
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Felakasztható zuhany polc - ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: