Betöltés...

Nagyítós lámpa fekete

Ár: 7.490 Ft


SZILÁRD FELÉPÍTÉS  - a LED lámpa könnyű és kompakt kialakítású, így a készletben található tömör fém tartó segítségével egyszerűen rögzíthető a munkalaphoz, a szépségágy széléhez vagy egy szekrényhez. A rögzítőcsavarral ellátott szorítóbilincs biztosítja a lámpa stabilitását . A tartós rugóknak köszönhetően könnyen manőverezhető. A stabilitást a kiválasztott helyzetben kiváló minőségű pillangós csavarok biztosítják. A fekete burkolat eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz .  



ENERGIATAKARÉKOS VILÁGÍTÁS  - ez a lámpa energiatakarékos, beépített, kerek LED lámpával van felszerelve, amely optimális megvilágítást és jobb láthatóságot biztosít. A fény stratégiailag helyezkedik el a nagyítólencse körül, egyenletes és erős megvilágítást biztosítva. A kerek LED lámpa legfeljebb 10 fényintenzitási fokozattal rendelkezik . További előny, hogy a három elérhető világítási szín közül választhat - meleg, világos vagy semleges fény . Ez a világítási konfiguráció a nappali fényt imitálja.  



NAGYÍTÓ ÜVEGLENCSE  - a nagyító lencse kiváló minőségű optikai üvegből készült, amely torzításmentes nagyítást és kristálytiszta képet biztosít. Üveglencséjének köszönhetően mosás közben ellenáll a karcolásoknak és a mikrokarcolásoknak . Ráadásul az ilyen lencsék elektrosztatikusabbak! 



USB CSATLAKOZÓ - USB tápellátású lámpa, kényelmet és sokoldalúságot biztosít. Csak csatlakoztassa számítógépe, laptopja vagy fali adapterének USB-portjához, és máris indulhat. Ezzel szükségtelenné válik az akkumulátorok használata vagy az akkumulátor feltöltése. Mindazonáltal megbízható fényforrást biztosít az egyenletes megvilágításhoz. A kábel tartalmaz egy vezérlőt egy lámpa be/ki kapcsolóval, egy gombot a világítás színének megváltoztatásához és két gombot (+ és -) a fényintenzitás növelésére vagy csökkentésére . 
TULAJDONSÁGOK:



fekete szín
anyaga: vas
egyéb: PP + üveg + gumi
háttérvilágítás: LED
LED mennyiség: 32
nagyító: igen x 3
világítás színe: meleg fehér, semleges és hideg fehér
fényintenzitási szintek száma: 10
az asztallap maximális vastagsága a lámpa felszereléséhez: 5 cm
méretei: 65 x 15 x 5 cm
súlya: 640 g
csomag súlya: 1,037 kg
A CSOMAG TARTALMA:



lámpa
tisztító kendő




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nagyítós lámpa fekete " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: