Betöltés...

LED tűzijáték - RGB LED szalag távirányítóval és telefonos vezérléssel

Ár: 4.890 Ft

LED tűzijáték - RGB LED szalag távirányítóval és telefonos vezérléssel Varázsolj egyedi hangulatot lakásod bármely pontjára a mobiltelefonodról vezérelhető tűzijáték LED szalaggal!
A rugalmas szalagot a telefonodra letöltött alkalmazáson keresztül vagy távirányítón keresztül vezérelheted a Bluetooth csatlakozás után, állíthatod a színét, fényerejét és a színváltakozás sebességét is.
Öntapadós hátoldalának köszönhetően bárhova könnyedén rögzítheted, például polc alá, ágy fölé, TV mellé stb.A tízméteres LED szalag a zene ritmusát követve változtatja a színét, akár 20 méteres távolságból is irányítható.
Főbb jellemzők:
Tűzijáték RGB LED szalagBluetooth csatlakozássalMobiltelefonos alkalmazáson keresztül és távirányítóval vezérelhetőKöveti a zene ritmusátTelefonos applikáción keresztül vezérelhető színekTűzijáték mintában rögzíthető szalagAkár 20 méteres távolságból is irányíthatóFeszültség: 5VIP20 védelemmel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED tűzijáték - RGB LED szalag távirányítóval és telefonos vezérléssel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: