Betöltés...

Best Dream Memory Duet matrac 120x200 cm

Ár: 156.900 Ft

Best Dream Memory Duet matrac 120x200 cm
Amit a Best Dream  Memory Duet vákuum matracról tudni lehet
A Best Dream Memory Duet memóriahabos matrac a Best Dream prémium kategóriás memory hab matraca. A matracban ötvözve van a kényelmes komfort érzet és a páratlan minőség. A Memory Duet vákuum matrac egy 20 cm magas, vákuum csomagolt matrac. A matrac tartómagja egy 13 cm magas nagy sűrűségű hideghabból áll.  A hideghab fölött egy 3 cm + 2cm magas memóriahab réteg található. A két memory réteg között egy légáteresztő gumírozott réteg van, hogy a memória hab a matracban jobban szellőzzön, és ne legyen nyáron meleg.  A Best Dream memory Duet matrac félkemény érzetével tökéletes választás egy pihentető alváshoz. A lusta hab miatt tökéletes alvási környezetet biztosít mindenki számára. A memory hab réteg pihenteti az izmokat és a testnek egy ortopéd alátámasztást ad. A Memory Duet matrac huzat anyaga egy elasztikus pamutból áll. Ez a speciális huzat, ami extra gyorsan vezeti el a nedvességet, így kevésbé fogunk beleizzadni a matracba. A huzat fix huzattal kapható.  A matrac 120 kg-ig terhelhető és a gyártó 10 év garanciát vállal a rá.
1.Külső huzat anyag - elasztikus pamut
2.Viszkoelasztikus hab - 2 cm Memory réteg anyaghoz steppelve
3.Légáteresztő gumírozott réteg
4.Viszkoelasztikus hab -Memory réteg 3 cm
5.Ortopédiai poliuretán kemény mag
Kiknek alánjuk a Best Dream Memory Duet vákuum matracot?
A Best Dream Memory Duet matrac a félkemény érzetével és az 5cm magas memory hab rétegével tökéletes választás azoknak, akik egy lágyabb matracot szeretnének. Ortopéd kialakításának köszönhetően a testünk és gerincünk egyenes marad, jó alátámasztást biztosít. A matrac speciális huzata miatt jobban szellőzik és a nedvesség elvezető képessége is jobb, mint a többi memória habos matracoknak. Vagyis ajánlott ortopéd problémákkal küszködőknek és azoknak, akik nem szeretnek beleizzadni a nyáron a matracba.
Mi az a vákuum matrac és miért jó?
A vákuum matracok előnye a könnyű szállítás, akár külföldre, akár vidékre vagy csak a szomszéd utcába könnyen, kézben ellehet vinni. A vákuum matracok összetekerve érkeznek, és nem foglalnak nagy helyet. Vákuum matracoknál a komfort érzetben nem lesz változás és nem befolyásolja matrac keménységét sem.
Miért jó a memória hab vagy emlékező hab?
A memória habos matracokat igen elterjedtek orvosi körökben. A memory foam matracokat azoknak ajánlják legfőképpen, akik ízületi fájdalmakban, vérkeringési problémával vagy valamilyen ortopéd problémával szenvednek. A memória hab egy viszko elasztikus poliuretán hab, ami követi a testnek a formáját és pár másodperc alatt felveszi azt. A memória habos matracok általában lágyabb érzetet keltenek.
A Best Dream cég és a Best Dream matracok
A Best Dream egy matracgyártó cég, akiknek már hosszú tapasztalata van a matracgyártásban. A Best Dream főként hideghab vákuum matracokat gyárt. Az elmúlt években folyamatosan növekednek és termékeiket igen széles körben kedvelik és vásárolják. A Best Dream matracok hihetetlen jó minőségének köszönhetően hosszú élettartamot produkálnak, és ez látszik azon is , hogy a legtöbb matracra 10 év garanciát adnak.
További információk




Matrac típusok


Kétoldalú keménységű matrac, Memóriahab matrac, Ortopéd matrac, vákuum matrac




Matrac magasság


20cm




Matrachuzat anyaga


Bayscent huzat




Moshatóság


memóriahab mentes oldal 40 fokon




Komfort


Félkemény matrac, Kemény matrac




Felső komfortréteg


Memória hab




Súly korlát


120 kg




EP-re elszámolható


Igen, elszámolható




Garancia


10 év




Gyártó


Best Dream




Származási hely


Magyarország






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Dream Memory Duet matrac 120x200 cm" című hirdetést látja. (fent)